Vacature Huishoudelijk medewerker Multifunctioneel Centrum De Burgt

Voor 24 uur per week, voorlopig voor de duur van een jaar

Welzijnskwartier
Bij Welzijnskwartier werken zo’n 100 mensen en zijn ruim 300 vrijwilligers actief. Wij zijn een brede sociaal werk organisatie in de Bollenstreek. We zijn vooruitstrevend en professioneel. We werken vanuit wijkteams, waarin wordt samengewerkt met collega's gespecialiseerd in sport & bewegen, jongerenwerk, wijkwerk, cultuur, verenigingsondersteuning en statushouders. Tevens hebben wij het beheer over diverse wijkcentra. In Rijnsburg beheren wij multifunctioneel centrum De Burgt.

Jouw functie
Als servicegerichte huishoudelijke medewerker van MfC de Burgt ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van zowel de gezamenlijke ruimtes zoals het atrium, de bibliotheek, de gangen, pantry's en toiletten als de huurdersruimten. De Burgt huisvest verschillende (maatschappelijke) organisaties. Tevens zijn er diverse zalen die verhuurd worden. Samen met je collega (jullie werken ieder 3 dagen per week) zorg je dat het volledige gebouw altijd schoon en netjes is. Aan het einde van je dienst ben je verantwoordelijk voor de afsluiting van het gebouw. Je werkdagen zijn door de week van 12.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur. Het rooster wordt in overleg met jullie beiden ingevuld.

Word je enthousiast van bovenstaande? Dan maken wij graag kennis met je.

Jouw profiel

  • Je hebt een LBO/MBO2 werk- en denkniveau, je bent servicegericht
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt kennis van hygiënische voorschriften en schoonmaakmiddelen en -gereedschappen
  • Je hebt affiniteit met de sector welzijn
  • Je bent bereid om op zaterdagen te werken

Dit bieden wij

  • Een informele organisatie
  • Een gezellige werkomgeving
  • Een aanstelling voor 24 uur per week, voorlopig voor de duur van een jaar
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk, schaal 1

Solliciteren
Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Eefje Nijgh, teamleider facilitaire zaken, tel: 06 – 13848953. Meteen solliciteren? Mail je motivatie en CV zo snel mogelijk naar HR@welzijnskwartier.nl o.v.v. Vacature Huishoudelijk Medewerker De Burgt.

Bij indiensttreding checken we referenties en vragen we een verklaring omtrent het gedrag.

Privacy
Welzijnskwartier hecht grote waarde aan zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens door ons worden verwerkt. In de Privacyverklaring lees je hoe wij vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.