Vacature 3e-jaars HRM Stagiair(e) HBO

Doe jij graag mee? Check onze vacatures!

Contact

HBO 3e-jaars HRM Stagiair(e)
Voor een meewerkstage in de periode september 2021 - februari 2022

Ben jij klaar om jouw studie te verrijken met een uitdagende HR stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze stage geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van HR en daarnaast krijg je de mogelijkheid om een onderzoek binnen Welzijnskwartier op de pakken. Jouw onderzoeksopdracht ligt nog niet vast, maar je hebt de mogelijkheid om binnen organisatieontwikkeling, beleid en processen een waardevolle bijdragen te leveren. Samen kijken we wat er goed bij jou past en hoe dit onze organisatie verder kan brengen.

Ontwikkelingen Welzijnskwartier
Op dit moment zijn wij volop in ontwikkeling op gebied van strategie, wijkteams en integraal werken. Dit doen wij zodat wij ook in de toekomst een aantrekkelijke partner blijven in het sociaal domein. Met het werken met integrale wijkteams ligt nu de focus op de teamontwikkeling en de ontwikkeling van het vakmanschap. Wij zijn namelijk een lerende organisatie, wat betekent dat wij ons continu doorontwikkelen en professionaliseren. Dit is namelijk nodig omdat wij met veel invloeden van buitenaf te maken hebben en daarnaast willen wij als organisatie het Kwaliteitslabel Sociaal Werk behalen.

De functie
Je zult nu denken, wat betekenen de bovenstaande ontwikkelingen dan voor mij als stagiair(e). Nou, om de professionaliseringsslag te maken zal er gekeken moeten worden naar de huidige processen. Deze moeten geëvalueerd worden en misschien wel aangepast of ontwikkeld worden. Ook moet er nieuw beleid geschreven worden op het gebied van arbeidsongeschiktheid, als gevolg van wetswijzigingen of voortschrijdend inzicht. Aan jou de uitdaging om hiermee aan de slag te gaan.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan vergaderingen van de OR deel te nemen, denk je mee over het opleidingsplan voor 2022 en verder ga je vooral gewoon meewerken en ervaren hoe het is om op een HR afdeling te werken. Je zult aan de slag gaan met alle facetten van HR. Op deze manier zorg je niet alleen voor een goede aansluiting met je studie, maar ook voor een vliegende start van je carrière. Tijdens je stage kan je rekenen op de juiste begeleiding.

Dit ben jij

 • Je bent bezig met het 3e jaar HBO van de opleiding HRM;
 • Je bent vanaf september 2021 op zoek naar een stage en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
 • Je hebt naast een passie voor HRM affiniteit of ervaring met sociaal werk en bent gewend om te gaan met een diversiteit aan mensen;
 • Je bent leergierig, gedreven, vernieuwend en komt afspraken na;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en durft initiatief te nemen;
 • Je bent een verbinder, communicatief sterk en je hebt gevoel voor verhoudingen;
 • Je gaat integer om met privacygevoelige informatie.

Dit bieden wij

 • Een informele organisatie met korte lijnen;
 • Een klein team, bestaande uit een HR Adviseur, een salarisadministrateur en een HR ondersteuner;
 • Veel ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding van € 112,50 bruto per maand o.b.v. 3 dagen per week;
 •  Standplaats Katwijk.

Over Welzijnskwartier
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen. Onze sociaal werkers weten hoe mensen en buurten in hun kracht komen. We helpen (groepen) inwoners om zelf aan de slag te gaan. We richten ons op preventie, minder uitval en minder beroep op dure (zorg)voorzieningen. We ondersteunen partners bij het bouwen aan een inclusieve samenleving en weten hen razendsnel te vinden als uitval dreigt. Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 200 vrijwilligers actief.

Enthousiast geworden?
Voor meer inhoudelijk informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met Babs van Camp, HR Adviseur via babsvancamp@welzijnskwartier.nl of via 06-28543539. Wil je solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature stageplaats HR’. Dan nemen wij jouw sollicitatie graag in behandeling!

Privacy 
Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.  Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.  Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt. 

Zie hiervoor ook de Privacyverklaringop onze website. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.