De Schelp huiswerkbegeleiding

Educatie
Welzijnskwartier organiseert iedere maandag huiswerkbegeleiding in Buurtcentrum de Schelp. Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool. Kinderen kunnen tijdens de activiteit terecht met vragen over hun huiswerk en extra uitleg krijgen als zij de leerstof niet begrij-pen. De huiswerkbegeleiding wordt iedere maandag gegeven van 16.00 tot 17.00 uur, behalve in de schoolvakanties. Het doel van de huiswerkbegeleiding is hulp geven aan kinderen bij het maken van hun huiswerk, met extra aandacht aan de Nederlandse taal. De nadruk wordt gelegd op het vergroten van het zelfvertrouwen en het kind. Sommige kinderen hebben iets meer hulp en begeleiding nodig bij het maken van hun huiswerk. Daarnaast willen we de kinderen een rustige plek bieden waar zij hun huiswerk kunnen maken, vaak is het thuis te onrustig of hebben kinderen geen eigen kamer waar zij rustig kunnen werken.

Wanneer

Tijd

Van 16:00 tot 17:00

Waar

Buurtcentrum De Schelp

Wijk

Katwijk Noord

Bijdrage

Gratis

Meer weten?

info@welzijnskwartier.nl