Ga voor die baan

Yes! Jij hebt jouw eerste stap naar een leuke baan of vrijwilligerswerk gezet. Want je bent nu hier! Op deze pagina vind je tips bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We snappen dat het spannend is, maar je staat er niet alleen voor!

Start met het vinden van jouw volgende uitdaging

Waar moet je beginnen vraag je je af? We hebben 3 opties. Ontdek ze 1 voor 1:

  • Contact met lokale jongerenwerker of jobcoach ‘s Heerenloo
  • Project Talent
  • Je ontwikkelen als zelfstandig ondernemer bij YoungPWR!

 

Contact met lokale jongerenwerker of jobcoach ‘s Heerenloo

Wil je graag gaan werken maar weet je niet zo goed wat je wil doen? Misschien weet je dat wel maar heb je bijvoorbeeld moeite met het schrijven van een sollicitatiebrief of vind je het gewoon lastig om een eerste contact te leggen met een bedrijf of organisatie?  

De lokale jongerenwerker of jobcoach kunnen je helpen bij het vinden van betaald werk of vrijwilligerswerk. Wie dat zijn? Klik in onderstaand overzicht waar je woont en leg contact.

Klik hier voor contact met een jobcoach van ’s Heerenloo

 

Uitleg over een formulier
Foto van Johan Braaksma

Johan Braaksma

Sociaal werker Teylingen en Noordwijk

Foto van Lindsay Korsuize

Lindsay Korsuize

Sociaal werker Noordwijk

Project Talent

Misschien weet je het nog niet helemaal of heb je wel een idee maar wil je eerst bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier werkervaring opdoen. Bij Project Talent vul jij je rugzak met kennis en vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt. Je ontdekt je talenten en zet deze vervolgens in voor een mooi project. Ga sporten in de wijk, word fietsmaatje voor iemand met een verstandelijke beperking of organiseer open eettafels voor ouderen. Het kan allemaal door vrijwilligerswerk te doen. 

Klik hier voor meer informatie over Project Talent

Je ontwikkelen als zelfstandig ondernemer bij YoungPWR! 

Ben jij ergens heel goed in en wil jij als zelfstandig ondernemer aan de slag en je zelf verder ontwikkelen? Dan is YoungPWR iets voor jou! Hier vind je leerzame opdrachten, bijbanen en stages. Je  ontwikkelt je ook doordat kennis van ervaren professionals via blogs, podcasts, webinars, (online) events en sociale media met elkaar worden gedeeld. 

Klik hier voor meer informatie over YoungPWR!

 

Wij helpen je graag

Foto van Johan Braaksma

Johan Braaksma

Sociaal werker Teylingen en Noordwijk