Dwars X

16 maart 2019, 21:00

Dwars X in Ex-voto met Chris Deluxe & Team Rush Hour

Zaterdag 16 maart wordt in Ex Voto (@Hok) Dwars X georganiseerd. De avond staat in het teken van Hip-Hop, R&B en Dancehall gemixt met de lekkerste hits van toen en nu!

Als eerste staat Baaque op de bühne met een mix van Hip-Hop, Club Bangers en de lekkerste R&B glijers. Chris Deluxe kennen we als meester in het mixen van alle soorten muziek en hij voelt wat het publiek wil horen. Met exclusieve feesten en clubavonden, heeft Chris Deluxe alle nodige ervaring in huis om Dwars X tot een succes te maken. Chris Deluxe is o.a. ook bekend van SLAM FM en Radio 538.

Als derde staat Team Rush Hour op het programma. Team Rush Hour heeft indruk gemaakt bij zowel fans als promotors met een mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban. Daarmee werd hun naam onmiddellijk internationaal gevestigd. In Nederland hebben ze gespeeld op grote festivals zoals Mysteryland en Latin Village.

Een fantastische Line-Up, dus kom lekker langs en dance! Kaarten hier verkrijgbaar. Meer info en up-dates op de facebookpagina .

LINE UP:Baaque

Chris Deluxe
Team Rush Hour

TICKETS: € 7,50