Ex Voto Classics met Bloomcoal & BoxSeven

15 juni 2019, 21:00

Zaterdag 15 juni is het weer zover; dan staat de inmiddels bekende Ex-voto Classics weer op het programma. Een bandavond volgens aloude tradities georganiseerd met een zeer dansbare afsluiting.

Als eerste staat de band Bloomcoal op het menu. Vier frisse gasten uit Katwijk en omgeving die wel van een stampotje bluesrock houden met een sausje van funk en folk en dat allemaal uit eigen keuken. Een zelf verzonnen recept waar de heren een aantal jaar aan hebben gewerkt en wat nu een heerlijk muzikaal gerecht is geworden. Flink gekruid met o.a. Deep Purple, Fleetwood mac en Johnny Lee Hooker. Een serieus voorgerecht dus met een stevige bite waarbij een biertje heerlijk smaakt.

Waar ook een lekker drankje bij smaakt is de tweede band Boxseven. Ook deze mannen gebruiken een sausje, maar dan om het over hun muzikale repertoire te gieten zodat er een meer eigen smaak ontstaat. Deze 5 muzikanten spelen vooral nummers uit andermans keuken, maar wel met bekend en herkenbaar receptuur. Eigenlijk een soort Freshbox vol met ingrediënten en specerijen zoals o.a. Kings of Leon, The Police, Lenny Kravitz, Snowpatrol, The Killers en David Bowie.

Wie er ook van een lekker potje muziek houdt is DJ Dave. Dave? Ja…Dave van Toen! Die vroeger elke 4de zaterdag van de maand zijn plaatjes in Ex-Voto grijs aan het draaien was. Hij zal het deze avond gepast in de soep laten lopen. Al het dansbare van toen en van nu zullen bij elkaar en door elkaar gemixt zijn en tot een swingend geheel geroerd worden. Probeer daar maar eens rustig een pilsje bij te drinken.

Een zeer gevarieerde kaart deze avond!

Koop tickets hier in de voorverkoop voor €5.00

Aan de deur €6,00

Zaal open: 21.00