Wij zijn Fris in Ex Voto (12 t/m 16)

30 november 2019, 19:30

Jongeren feest FRIS komt naar Ex-Voto Jongerencentrum Voorhout

VOORHOUT, 27 augustus 2019 – Vanaf aankomend schooljaar is jongeren feest FRIS een feit in Voorhout. Het succesvolle feest voor kids van 12 t/m 16 jaar zal vanaf oktober plaats vinden in het Ex-Voto Jongerencentrum. De organisatie van FRIS is blij om de jongeren in Voorhout en omgeving een veilige uitgaansavond te gaan bieden.

30 november vindt de eerste editie van FRIS Voorhout plaats in @hok Ex-Voto Jongerencentrum. Organisator Philippe Hes: ''Aankomend jaar organiseren wij FRIS in totaal 15 steden. Wij zijn ontzettend blij dat Voorhout daar vanaf nu bij hoort. Er is een grote groep jongeren die graag uit willen gaan met hun vrienden en vriendinnen, maar dit nog niet mogen vanwege hun leeftijd. Wij kunnen dit nu op een verantwoorde manier bieden aan de kids in en rondom Voorhout''.

De early-bird tickets voor FRIS 30 november zijn vanaf vandaag te koop via de website van FRIS. De organisatie pakt voor de eerste editie meteen uit met headliner Donny Roelvink.

FRIS werd twaalf jaar geleden in Amsterdam opgericht door Mitchel Bovenlander, Philippe Hes en hun toenmalige compagnon. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak, energydrank en drugs. FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B.

Meer informatie: wijzijnfris en: tickets

_______________________