Programma No Worries bekend

Check het programma van No Worries voor het seizoen 2018-2019.

No Worries, seizoen 2018-2019

22 september – Fantasy thema.

No Worries start het seizoen met het thema "Fantasy" Ben je gek van eenhoorns, star trek of star wars? Fantaseer er maar of los en kom als je favoriete fantasy held.

3 november – Amerikaanse avond

Wat denk jij bij Amerika? Hot dogs ? Cocktails? Pop Corn? Er zijn vast meer zaken te verzinnen dus verras ons en kom langs in Amerikaans thema. Natuurlijk gaan we ook weer lekker quizen.

15 november – Pettenparty

Vanavond staat in het teken van petten versieren. Maak je eigen pet en win er een prijs mee! Met je maatjes met pet op, lekker karaoke doen. Het wordt weer een super avondje No Worries

26 januari – Chocolatparty

Een van vorig jaar s favoriete thema's was de chocolat party. En daarom konden we het niet maken deze niet weer op het programma te plaatsen.

9 maart – Lettersetter

Een avond met letters! Oftewel we gaan spellen doen als het welbekende galgje en dieren. Dat laatste is een spel waarbij je een dier moet noemen zoals bijvoorbeeld "tijger". De volgende moet dan een dier noemen met een beginletter waar het eerstgenoemde dier mee eindigde. Dus bijvoorbeeld "reiger"

20 april – Pre koningsnach

No Worries doet alvast een voorproefje Koningsnach. Op deze avond is het dus ouderwets koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje prikken en klompenvangen. Om het helemaal af te maken zijn er natuurlijk tompoesjes en oranje limonade.

1 juni – Foute avond

Voude avond bij No Worries betekent je foute kleding aantrekken en dansen op foute muziek. Muziek van DJ Mart dus. Een drankje waarvan je dacht het te herkennen is ineens niet meer zo bekend.

13 juli – Zomerkriebels

Deze special editie van No Worries en laatste van het seizoen staat in het teken van een lekker BBQ. Om deze reden starten we om 17.00 uur en duurt de activiteit tot 21.00 uur. Je ouders zijn van harte welkom om ook mee te komen BBQ-en. Verder zal er een luchtkussen staan, kun je volleyballen, frisbeeën, beachballen en als het weer echt super is hopen we op een waterballonnengevecht. Voor deze activiteit moet je wel van te voren inschrijven. Laat ook weten met hoeveel mensen je komt. Bijvoorbeeld alleen of met je broertje, zusje en of ouders. Kosten bedragen € 6,- per persoon (incl BBQ en 2 drankconsumpties) Inschrijven kan via johanbraaksma@welzijnskwartier.nl , betalen kan voor aanvang van de BBQ.