Ex Voto Classics met Bloomcoal & Boxseven.

Zaterdag 15 juni is het weer zover, dan staat de inmiddels bekende Ex-voto Classics weer op het programma. Een bandavond volgens aloude tradities georganiseerd met een zeer dansbare afsluiting.

7-06-19Zaterdag 15 juni is het weer zover, dan staat de inmiddels bekende Ex-voto Classics weer op het programma. Een bandavond volgens aloude tradities georganiseerd met een zeer dansbare afsluiting.

De vierkoppige band Bloomcoal bijt het spits af. Deze gasten uit Katwijk houden van een stampotje bluesrock met een sausje funk & folk. Dit alles ook nog uit eigen keuken.

Een zelf verzonnen recept waar de heren een aantal jaren aan hebben gewerkt. Een heerlijk muzikaal gerecht, flink gekruid met o.a. Deep Purple, Fleetwood mac en Johnny Lee Hooker. Een serieus voorgerecht dus met een stevige bite waarbij het nodige drankje heerlijk bij smaakt.

De tweede band van de avond is Boxseven. Ook deze mannen gebruiken een sausje, maar dan om het over hun muzikale repertoire te gieten zodat er een meer eigen smaak ontstaat. Deze 5 muzikanten spelen vooral nummers uit andermans keuken, maar wel met bekend en herkenbaar receptuur. Eigenlijk een soort Freshbox vol met ingrediënten en specerijen zoals o.a. Kings of Leon, The Police, Lenny Kravitz, Snowpatrol, The Killers en David Bowie.

Wie er ook van een lekker potje muziek houdt is DJ Dave. Dave stond enkele decennia terug iedere 4e zaterdag van de maand zijn plaatjes in Ex-Voto grijs te draaien. Hij zal deze avond gepast in de soep laten lopen. Al het dansbare van toen en nu zullen gemixt tot een swingend geheel geroerd worden. Kortom, wie Ex Voto nu en toen een warm hart toedraagt moet deze avond gewoon langskomen.

Entree in de voorverkoop: € 5,-. Aan de deur: € 6,- Voor tickets klik hier Deuren gaan op om 21.00 uur.