Jongerenwerk Welzijnskwartier helpt ouderen met hun smartphone

Donderdag 1 December kan iedereen die vragen heeft over zijn/haar smartphone of tablet terecht bij de Bibliotheek in Sassenheim. Daar zullen tien jongeren van het jongerenwerk van Welzijnskwartier een workshop EHBST (eerste hulp bij smartphone en tablet) geven. De workshop begint om 16:00 en de kosten zijn 5 euro per persoon.

24-11-16Donderdag 1 december kan iedereen die vragen heeft over zijn/haar smartphone of tablet terecht bij de Bibliotheek in Sassenheim. Daar zullen tien jongeren van het jongerenwerk van Welzijnskwartier een workshop EHBST (eerste hulp bij smartphone en tablet) geven. De workshop begint om 16:00 en de kosten zijn 5 euro per persoon.

/workspace/uploads/IMG_20160531_162833.jpg

Veel jongeren krijgen van vader, moeder, opa of oma de vraag of ze even kunnen hel-pen met hun smartphone of tablet Een groep jongeren van het jongerenwerk van Welzijnskwartier heeft speciaal voor deze mensen een workshop in elkaar gezet. De deel-nemers krijgen een presentatie te zien over de meest voorkomende vragen. Na deze presentatie zullen de deelnemers 1 op 1 met een jongeren aan de gang gaan.

Het workshopteam bestaat uit 10 enthousiaste jongeren. Dit team heeft jongeren met expertise van verschillende types besturingssystemen en apparaten zoals Apple (IOS), Android en Windows.

Aanmelden voor deze workshop kan door te mailen naar jeroenvandervoort@welzijnskwartier.nl of te bellen met 06-43019444 (bij geen gehoor voicemail in-spreken) De Bibliotheek in Sassenheim is gevevestigd op kerklaan 42, 2172GC Sassenheim.