Informatie over Fascinus

Wat is Fascinus?
Fascinus is een jongerencentrum werkzaam vanuit het Welzijnskwartier. Het jongerenwerk biedt een zinvolle vrijetijdsbesteding voor jongeren vanaf groep 7. Jongeren kunnen deelnemen aan laagdrempelige activiteiten in en buiten de jongerencentra die zij samen met de jongerenwerkers opzetten. Zo krijgen jongeren de kans om hun talenten te ontwikkelen en leren verantwoordelijkheid te dragen door vrijwilligerswerk te doen.

Fascinus is ook te huur
Fascinus is af te huren voor stichtingen, verenigingen en scholen. Wij mogen onze ruimte niet commercieel verhuren, Wel zijn er mogelijkheden via het principe bank van de wederdienst de ruimte te gebruiken. Dit houdt in dat u iets doet voor ons dat bijdraagt aan ons activiteiten aanbod. Bijvoorbeeld, een meerdaagse workshop dansen of knutselen opzetten voor de doelgroep van het jongerenwerk en daarvoor in ruil kunt u de ruimte van Fascinus gratis gebruiken. Voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen is het mogelijk om 1 keer per maand onze locatie te huren voor een klassenfeest.
Klik hier voor de voorwaarden voor een klassenfeest

Kijk voor alle locaties en huur tarieven in onze verhuurbrochure.


Ik kom binnenkort spelen met mijn band, welke backline, licht en PA hebben jullie?
Kom je met je band in Fascinus spelen en wil je weten wat er staat aan backline of PA installatie? Kijk dan in onze Technische rider.