Jongerenwerkers in Katwijk

Als je criminele dingen doet, maak je kennis met de politie. Heb je grote problemen op school of thuis, dan kom je in de jeugdzorg. Om dit te voorkomen zijn er sociaal werkers die gespecialiseerd zijn in jongeren. Zij zijn een luisterend oor en voeren de gesprekken die jongeren even niet met ouders of school hebben. Wij willen dat minder jongeren uitvallen, in de problemen komen of overlast bezorgen. Dit zijn de jongerenwerkers in gemeente Katwijk.

Project Talent

Weet jij al precies wat je wilt worden? Of heb je nog geen idee? Start in beide gevallen jouw zoektocht met Project Talent. Het is dé kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je ontmoet nieuwe mensen en je ervaart hoe leuk het is om iets te doen voor een ander.

  • Speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar wonend in de Duin- en Bollenstreek (o.a. Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse, Teylingen)
  • Trainingen en individuele begeleiding
  • Praktijk- en werkervaring op doen
  • Goed voor op je CV
  • Je talenten en kwaliteiten ontwikkelen
  • Na afronding een erkend certificaat

Klik hier voor meer informatie over Project Talent

Jongen die een mengpaneel en computer bedient

Join Us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich eenzaam. Door de coronacrisis is dat aantal op dit moment zelfs hoger. Voel jij je vaak alleen? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join us. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. In samenwerking met Stichting Welzijnskwartier start Join us vier groepen in de gemeente Katwijk en Noordwijk: twee voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar en twee voor jongeren in de leeftijd van 18-25 jaar

Klik hier voor meer informatie over Join Us

Join-us eenzaamheid