Mensen maken Katwijk

Er zijn duizenden vrijwilligers in Katwijk en zij maken Katwijk 
#cultureler #schoner #vriendelijker #gezelliger #veiliger #sportiever #muzikaler #chiller #inclusiever #leuker #groener #creatiever #kleurrijk #betrokken #socialer #compleet en zijn onmisbaar!  Op deze pagina ontmoet je er een aantal!

Werk jij ook mee om Katwijk nog mooier te maken?

Katwijk wordt gemaakt door iedereen die er woont. Door de duizenden mensen voor wie andere mensen helpen de normaalste zaak van de wereld is en die graag vrijwilligerswerk doen. Het geeft veel voldoening en brengt ons in contact met mensen die we anders nooit hadden ontmoet. ‘Mensen maken Katwijk’, is onderdeel van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Wil je meewerken aan een samenleving die geen sololeving is? 

Onmoet deze vrjiwilligers die Katwijk en omgeving #cultureler #schoner #veiliger #sportiever #chiller en #gezelliger maken:

Mensen op een duofiets met scherm

Heel makkelijk vrijwilligersvacatures vinden en aanbieden
In Katwijk doet ruim 50% van de mensen vrijwilligerswerk. Toch staan er zo'n 200 vrijwilligersvacatures open. Vrijwilligerswerk is maatwerk, zowel voor de vrijwilliger als voor de organisatie. Het vinden van vrijwilligerswerk kan nu ook op de online vacaturebank. De plek waar je makkelijk kunt zoeken op alle soorten vrijwilligerswerk en hoeveel tijd je hiervoor vrij hebt steken. Zo wordt meedoen heel gemakkelijk!


Hoe werkt het?
In één oogopslag zie je wat de vrijwilligersfunctie inhoudt en wat er van je wordt verwacht. Met één druk op de knop meld je je aan. Je zit dan nog aan niets vast, maar een enthousiast vrijwilliger van de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Inspireer mij met leuke vacatures
Ik plaats graag een vacature

Een man met een boek in zijn handen. Op de achtergrond staat een vliegtuigtrap.

Mooie verhalen over vrijwilligerswerk

Lees iedere maand een interview met een vrijwilliger uit Katwijk! We nemen u mee in een kijkje achter de schermen. Wat gebeurt daar? Welke geheimen zijn er te vertellen? Wie zijn deze vrijwilligers en waar komt hun bevlogenheid vandaan? Deze maand stellen we Peter Korbee aan u voor van bezoekerscentrum vliegveld Valkenburg.
 


Bekijk het overzicht aan mooie verhalen over vrijwilligerswerk