Training “Spreken voor groepen” komt wegens succes nogmaals!

In overleg met verschillende jeugdleiders uit de kerken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg organiseerde Welzijnskwartier in 2016 de gratis training “spreken voor groepen”, gegeven door Paulien Vervoorn.

Er bleek veel interesse voor de training waardoor er al snel een wachtlijst ontstond. Om iedereen een kans te geven om deel te nemen aan deze gratis training is Paulien opnieuw uitgenodigd, en wel op dinsdagavond 24 januari!

Paulien zal twee onderwerpen behandelen tijdens de training:
1) Op wat voor manier houd ik een enthousiasmerend praatje, als 'reclame' voor een activiteit, zodat de jongeren ook écht komen?
2) Hoe maak ik contact met de groep en breng ik op een boeiende manier de uitleg over bijv. een bijbel-gedeelte?

Ben jij als vrijwilliger actief in het kerkelijk jeugdwerk en heb je interesse voor de workshop? Geef je dan snel op want er zijn slechts 14 plekken beschikbaar!

Let op: als je het leuk lijkt dat de training bij jou in het (gebouwtje van) de kerk gehouden wordt, neem dan contact op!

Alle info op een rij:
Kosten: gratis
Datum: dinsdagavond 24 januari
Locatie: wil je de training graag bij jou in (het gebouwtje van) de kerk? Neem dan contact op!
Contact en opgeven: Opgeven kan door je naam, adres en kerk te mailen naar: sannealblas@welzijnskwartier.nl

Paulien is ervaren trainer bij Geloofwaardig Spreken. Wij hebben met Paulien kennis gemaakt en een eerste belangrijke tip gevraagd voor het spreken voor groepen. We hebben deze tip voor jullie op film vastgelegd.