Nieuw programma Zomers Palet

Welzijnskwartier organiseert deze zomer voor de 12e keer ‘Het Zomers Palet’. Het programma richt zich speciaal op ouderen die het fijn vinden om mensen te ontmoeten en mee te doen aan zomerse activiteiten. Gedurende een periode van zes weken staat elke dinsdag en woensdag een leuke activiteit op het programma, gericht op ontmoeten en ontspanning. Het Zomers Palet start op dinsdag 11 juli a.s.

03-05-17Om een divers en aansprekend programma te bieden wordt met diverse organisaties samengewerkt.
Met de organisatoren van de Rijnsburgse feestweek en het Noordzee Zomerfestival is een gezamenlijke gezellige activiteit ontstaan. DSV Westerhaghe, Topaz Overduin en De Wilbert dragen een steentje bij door de catering te verzorgen tijdens de openingsactiviteit en theatervoorstelling. De Binders verzorgen een High Tea en eindelijk is de langverwachte sloepentocht weer terug in het programma.

Vanaf 22 mei is het complete programmaboekje beschikbaar. Geinteresseerden kunnen dat telefonisch aanvragen (071-4033323) of via de mail (frontoffice@welzijnskwartier.nl) onder vermelding van Aanvraag boekje Zomers Palet en adres gegevens.