Komt u ook naar de dag van de mantelzorg op 11 november a.s.?

Op zaterdag 11 november a.s. organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning in opdracht van de gemeente Katwijk de dag van de mantelzorg. De middag wordt gehouden in Huys te Britten te Katwijk. De deuren gaan om 12.00 uur open en het programma start om 12.30 uur. De middag eindigt rond 16.15 uur. Aanmelden is verplicht en de toegang is gratis.

Hulp en zorg bieden, meegaan naar het ziekenhuis, administratie, helpen bij medicijnen toedienen, veel regelen…. Zomaar een greep uit het takenpakket van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd maar niet onopgemerkt mogen blijven. Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning wil op deze dag mantelzorg onder de aandacht brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Het beloofd wederom een gezellig middag te worden met een visbuffet, aangeboden door de Rabobank Leiden-Katwijk en een show van Lollypop entertainment in samenwerking met de Corien de Groot foundation.

Aanmelden voor deze middag is verplicht. Inschrijven kan vanaf 2 oktober tot 7 november telefonisch via de frontoffice van het Welzijnskwartier tijdens kantooruren op 071-4033323 of via de website www.welzijnskwartier.nl/activiteiten.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.

Eventuele dieetwensen graag mailen aan Rowenda@welzijnskwartier.nl

Na inschrijving ontvangt u per mail of gewone post een bevestiging.

Volg ons op Facebook en blijf dagelijks op de hoogte op het gebied van mantelzorg