Kom bij ons langs tijdens de Week van Zorg en Welzijn!

Van 12 t/m 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land laten in deze speciale week zien wat ze doen en waar hun kennis ligt. Ook Welzijnskwartier zet de deuren in deze periode op diverse locaties open. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn trots op hun werk en willen mensen daar graag kennis mee laten maken.

Deze week biedt een mooie kans om te laten zien hoe breed en divers ons werk in de praktijk is. Onze enthousiaste medewerkers hebben een leuk programma opgezet voor jong en oud met diverse activiteiten. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Er zijn sportactiviteiten, open eettafels, workshops en diverse activiteiten in de jongerencentra.

Bezoek 19 maart ons Pop Up spreekuur
Aan deze week hebben we nog een extra dag aangeplakt: op maandag 19 maart wordt een Pop Up spreekuur gehouden in winkelcentrum de Hoftuin in Rijnsburg. Winkelend publiek kan dan een kopje koffie drinken en kennis maken met onze medewerkers van Team Sociale Ondersteuning, Wijkwerk, Mantelzorgondersteuning en het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP). Zij beantwoorden vragen over o.a. ons activiteiten aanbod, vrijwilligerswerk, mantelzorgondersteuning en online burenplatform WeHelpen. Wellicht lopen bezoekers onze burgemeester, de heer Visser nog tegen het lijf die ook even bij dit spreekuur aanwezig is.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten in de Week van Zorg en Welzijn?
Bekijk hier ons uitgebreide programma. We hopen u te ontmoeten!