Welzijnskwartier doet vrijwilligerswerk bij de Brug

Een groepje medewerkers van Welzijnskwartier heeft op vrijdag 9 maart zich in het kader van NL Doet ingezet bij de Brug. Het was een leuke en leerzame dag, waarin we heel hartelijk ontvangen zijn door de Brug en een kijkje in hun keuken mochten nemen.

NL Doet was een mooie aanleiding voor Welzijnskwartier om ons maatschappelijk in te zetten en eens de handen uit de mouwen te steken bij een collega organisatie in Katwijk.
Zeven medewerkers van Welzijnskwartier zijn vrijdag 9 maart zeer hartelijk ontvangen door Atie Smit en haar team van medewerkers en vrijwilligers van de Brug. Na een kop koffie en een uitgebreide kennismaking met de werkwijze van de Brug - onder andere dankzij het imponerende ervaringsverhaal van een van de deelnemers, zijn we lekker aan de slag gegaan. Een groep hielp in de keuken van het inloophuis met het voorbereiden van de dagelijkse maaltijd en een groep ging de tuin in. Het was een prachtige zonnige dag en we hebben veel werk kunnen verzetten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde NL Doet. Met dank aan de Brug.