Samenwerking met Dirk Kuyt Foundation tijdens de Kampioenendag

Op zaterdag 16 juni wordt op het terrein van Quick Boys in Katwijk voor de tweede keer op rij de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag georganiseerd. Een gratis sportevenement, voor iedereen toegankelijk. Met als doel om mensen kennis te laten maken met verschillende sporten en vooral zelf actief deel te nemen. In samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk en de Nederlandse Sportbonden is er een zeer gevarieerd programma, waar jong en oud zich vermaakt.

Sportstimulatie staat voorop bij tweede Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

Katwijk – Op zaterdag 16 juni wordt op het terrein van Quick Boys in Katwijk voor de tweede keer op rij de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag georganiseerd. Een gratis sportevenement, voor iedereen toegankelijk. Met als doel om mensen kennis te laten maken met verschillende sporten en vooral zelf actief deel te nemen.

Dirk Kuyt droomt na zijn terugkomst in Nederland van een evenement waar verschillende aangepaste sporten hun NK, toernooi of clinic kunnen organiseren op 1 dag, op 1 locatie. De eerste editie smaakte naar meer en daarom hebben we het dit jaar grootser aangepakt.

Sport & fun

In samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk en de Nederlandse Sportbonden is er een zeer gevarieerd programma, waar jong en oud zich vermaakt. Naast het uitgebreide sportprogramma en de vele clinics die worden aangeboden, zal er een inhoudelijke sessie in de ochtend plaatsvinden met vier inspirerende sprekers. In de middag valt er genoeg te beleven op het speciale evenementenplein, waarbij naast artiesten als Wolter Kroes en Juriaan Singels ook een modeshow wordt verzorgd door de Warriors van Sue's Warriors en onze ambassadeurs, waaronder Jens Toornstra, een bijzonder plekje krijgen.

De openingshandeling zal gebeuren door Dirk Kuyt in samenwerking met minister van Sport, Bruno Bruins en Boudewijn Poelmann, directievoorzitter Goede Doelen Loterijen. Tijdens de sluitingsceremonie worden alle kampioenen gehuldigd en Lange Frans zal zorgen voor een feestelijke afsluiting van deze unieke dag.

Extra stimulans

Met een speciaal samengesteld sfeerteam zullen de bezoekers worden gemotiveerd om op de velden mee te doen aan de verschillende clinics. In het programmaboekje is een strippenkaart toegevoegd en kun je sportend een aantal stempels verdienen. Bij inlevering van de strippenkaart wordt een gratis suikerspin uitgereikt!

Programma (zie www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag):

10.00-10.20 uur – Openingsceremonie (hoofdveld)

10.30-16.30 uur - Wedstrijden en clinics

10:30 – 12:30u - Inspirerende sprekers

13:00u – 16:30u- Evenementenplein