Vacature Sociaal Werker Jongerenwerk, locatie Katwijk, tijdelijk 24 uur per week

Voor het jongerenwerk zijn wij, in verband met tijdelijke vervanging, op zoek naar een


Sociaal Werker Jongerenwerk, locatie Katwijk, voor 24 uur per week

Binnen het jongerenwerk Katwijk wordt er in diverse samenstellingen en op verschillende locaties gewerkt. Er worden activiteiten met, voor en door de jongeren georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn sport- en spelactiviteiten, zang en dansactiviteiten, knutselmiddagen en activiteiten met een educatief en preventief karakter, op het gebied van bijvoorbeeld alcohol & drugs. We geven ook voorlichting op scholen, bijvoorbeeld over sexting en mantelzorg door jongeren. Daarnaast organiseren we activiteiten op andere locaties en op straat. Ook zijn we op straat aanwezig op de plaatsen waar jongeren zich ophouden.

Wat vragen wij van jou als nieuwe collega?

  • Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau en een opleiding Social Work, MWD, SPH of vergelijkbaar
  • Je bent een teamplayer, ondernemend en niet bang om het werkveld te voorzien van nieuwe ideeën
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het jongerenwerk, ervaring met welzijn nieuwe stijl en bent bekend met Katwijk
  • Je bent flexibel en bereid om op onregelmatige tijden te werken
  • Je bent creatief en in staat om met weinig middelen veel te bereiken
  • Je bent daadkrachtig, geduldig en proactief
  • Je hebt gevoel voor humor en je beschikt over relativeringsvermogen

Dus ben jij een echte allrounder, hou je van aanpakken en vind je het leuk om met jongeren aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende werkplek in een divers team met jongerenwerkers die graag samenwerken en openstaan voor nieuwe ideeën. Wij bieden een boeiende en zelfstandige functie waarin alle ruimte is om je als professional te ontwikkelen, in ieder geval tot en met 30 juni 2019 . Werkdagen en tijden zijn in overleg. Arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk.

Belangstelling of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Piet van Arkel, teamleider Jongerenwerk a.i., pietvanarkell@Welzijnskwartier.nl, 071 – 4033323.

Mail je motivatiebrief en CV vóór 7 januari 2019 aan hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van "Sociaal Werker Jongerenwerk Katwijk". Geef bondig en overtuigend aan wat jou geschikt maakt voor deze functie.

Privacy

Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.

Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt.

In de Privacyverklaring Sollicitanten kunt u lezen hoe Welzijnskwartier dit doet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.