Vacature Jongerenwerker locatie Hillegom, 20 uur per week

Jongerenwerk Hillegom is op zoek naar een nieuwe collega:

Jongerenwerker locatie Hillegom

voor 20 uur per week,in eerste instantie voor de duur van 7 maanden

Wij zoeken een ervaren jongerenwerker, bekend met Hillegom, die proactief contacten opbouwt met verschillende (interculturele) doelgroepen jongeren en deze constructief onderhoudt.

Je bent in staat om samen te werken met netwerkpartners als gemeente, CJG, politie en andere (hulp)partners om de dienstverlening van en naar de jongeren zo goed mogelijk te laten aansluiten. Doel is problemen op verschillende leefgebieden te verminderen, door jongeren toe te leiden naar passende zorg, werk en of leertrajecten. Je weet strategisch te bemiddelen en de belangen te behartigen van jongeren en (hulp)partners. Je betrekt jongeren en partners zo veel mogelijk bij de activiteiten en weet verbindingen te leggen om nieuwe activiteiten vorm te geven. De activiteiten hebben veelal een preventief karakter om problemen vroegtijdig te signaleren. Daarbij houd je rekening met talentontwikkeling, educatie, voorlichting en vorming.

We zijn op zoek naar een jongerenwerker met een hands-on-mentaliteit, die initiatief neemt, weet van doorpakken en bereid is flexibel en in de avonduren en weekenden te werken.

Wat vragen wij van jou als nieuwe collega?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur aantoonbare ervaring met de (risico)doelgroep
  • Je bent strategisch sterk, daadkrachtig en methodisch en systematisch onderlegd
  • Je bent werkt integraal, bent communicatief vaardig en organisatiesensitief
  • Je bent een teamspeler, ondernemend , hebt ideeën en kunt inspringen op trends
  • Je bent in staat deze (nieuwe) ideeën om te zetten naar concrete plannen en visiedocumenten
  • Je bent zowel in de accommodatie als ook ambulant inzetbaar en weet tussen beiden soepel te manoeuvreren en prioriteiten te stellen
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avonden, weekenden)

Dus hou je van aanpakken, beschik je over relativeringsvermogen, heb je gevoel voor humor en vind je het leuk om met jongeren activiteiten te organiseren? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

Wij bieden je allereerst een boeiende, uitdagende en zelfstandige functie in een gezellig team bestaande uit 5 jongerenwerkers die graag samenwerken en openstaan voor nieuwe ideeën. Werktijden zijn in overleg. Arbeidsvoorwaarden zijn conform schaal 8 cao Sociaal Werk.

Belangstelling of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Braaksma, johanbraaksma@welzijnskwartier.nl, 06-36184030.

Mail je motivatiebrief en CV voor 1 februari aan hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding "Jongerenwerker Hillegom". Geef bondig en overtuigend aan wat jou geschikt maakt voor deze functie.

Privacy

Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Door een motivatiebrief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.

Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt.

In de Privacyverklaring Sollicitanten kunt u lezen hoe Welzijnskwartier dit doet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.