Gratis lezing van schrijver Hugo Borst voor mantelzorgers in Katwijk

Hugo Borst, schrijver en tv-persoonlijkheid, komt op maandagavond 25 maart naar de Hoofdbibliotheek in Katwijk. Hij vertelt vanaf 20.00 uur onder meer over zijn moeder met Alzheimer en over de boeken die hij over haar schreef ‘Ma’ en ‘Ach, moedertje’. Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Koffie en een drankje in de pauze krijgt u aangeboden.

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning heeft bij de bibliotheek een beperkt aantal kaarten gekocht voor deze lezing zodat u, als mantelzorger, deze lezing gratis kunt bijwonen. Ook zijn er deze avond teamleden van mantelzorg aanwezig en kunt u vragen aan hun stellen.

Het belooft een bijzondere avond te worden met een bevlogen man. In de bibliotheek zijn op deze avond ontroerende foto's tentoongesteld van fotograaf Margi Geerlinks die de dementerende moeder van Hugo Borst vastlegde.

Aanmelden is verplicht. Wilt u deze lezing bijwonen? Mail uw naam en adresgegevens aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl. of bel naar 071-4033323. Wacht niet te lang, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Inschrijven kan tot en met donderdag 7 maart. Meer informatie over de lezing vindt u op de website van de bibliotheek.