Vacature beheerder , 32 - 36 upw

Vanwege pensionering van een collega zijn wij op zoek naar een

Beheerder

Voor 32 tot 36 uur per week, voorlopig voor de duur van 7 maanden

(met uitzicht op vast dienstverband)

De functie

Welzijnskwartier verzorgt het beheer van meer dan 10 locaties in Katwijk en omgeving. Deze locaties worden door Welzijnskwartier gebruikt voor eigen activiteiten. Daarnaast maken ook verschillende groepen en verenigingen gebruik van deze locaties. De locaties moeten worden opengesteld voor gebruik, schoongemaakt en onderhouden.

Als beheerder moet je dit alles in goede banen leiden. Je bent in staat zelf kleine storingen te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zo nodig laat je deze werkzaamheden door anderen verrichten en zorg je voor de aansturing hiervan. Daarnaast stel je werkroosters op en verzorg je de bijbehorende administratie. Je houdt de barvoorraden bij, verzorgt bestellingen en maakt de kas op. Je onderhoudt contacten met huurders van de locaties. Ook maak je (vergader)zalen in orde, sluit je beamers aan en verzorg je zo nodig koffie en thee. Soms verricht je ook wat schoonmaakwerk.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in Teylingen op de locaties @Hok en Fascinus. Ook kan je bijspringen op onze locaties in Hillegom of Katwijk.

Profiel

  • Je hebt een MBO 3 of 4 werk- en denkniveau en bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je bent nauwkeurig en behoudt het overzicht, waardoor je goed bent in administreren en planningen maken
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen voor het aansturen en onderhouden van in- en externe contacten
  • Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Je hebt kennis van richtlijnen over veiligheid en hygiëne
  • Je hebt technisch inzicht en bent handig in het snel oplossen van diverse storingen

Wij bieden

Een boeiende, afwisselende functie voorlopig voor de duur van 7 maanden. Werkdagen en –tijden zijn in overleg en incidenteel ook in de avond en het weekend. Arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk (salarisschaal 5).

Belangstelling of solliciteren?

Mail je motivatiebrief en CV vóór 24 maart 2019 aan hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'vacature Beheerder'. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Reiss, teamleider beheer, 06-23986028.

Privacy

Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.

Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt.

In de Privacyverklaring Sollicitanten kunt u lezen hoe Welzijnskwartier dit doet.

Screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.