Workshop Sieraden maken

Op maandag 15 april wordt er in buurtcentrum de Schelp een workshop ‘sieraden maken’ gegeven, deze keer op een middag van 13.30 tot 15.00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 5,00, dit is inclusief alle materialen en een informatieblad met tips om zelf sieraden te maken.

De workshop wordt gegeven door Yvonne Bruningmeijer. Er wordt gewerkt met parels, glaskralen, hout, kristal, zelfgemaakte kralen van Fimo klei etc. Je kunt ook kapotte sieraden meenemen of sieraden die je niet meer draagt, met behulp van Yvonne kan het sieraad gerepareerd worden of kan er een nieuwe creatie van gemaakt worden. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding en aandacht is voor de deelnemers. De workshop wordt gegeven in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 in Katwijk.


Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Yvonne Bruningmeijer, telefoon 06-29484626, email: yvmabr@gmail.com of met buurtcentrum de Schelp, telefoon: 0718894461, email: deschelp@welzijnskwartier.nl
Aanmelden kan tot 12 april a.s.