De IVA gemist vorig jaar? Op 21 mei is er weer een nieuwe ronde.

Schenkt jouw vrijwilligersorganisatie alcohol? Zorg er dan voor dat de barmedewerkers minimaal IVA hebben. Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt organiseert in samenwerking met Brijder Preventie weer een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken.

De IVA vorig jaar gemist? Dit jaar is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Op dinsdagavond21 mei a.s. organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) i.s.m. Brijder Preventie de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA).

Barvrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat bezoekers gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Op grond van de drank- en horecawet wordt daarom van barvrijwilligers verwacht dat zij over de verklaring Sociale Hygiëne beschikken of de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) hebben gevolgd.

Op dinsdagavond 21 mei a.s. kunnen barmedewerkers van vrijwilligersorganisaties deelnemen aan de IVA die verzorgd zal worden door Brijder Preventie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Meedoen? Schrijf je dan in bij Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt op telefoonnummer: 071 – 4033323 of via email: vip@welzijnskwartier.nl Geef meteen de naam van je organisatie, je eigen naam, voorletters én geboortedatum door.

Als je in mei meedoet kan je na de zomervakantie gekwalificeerd achter de bar staan!

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 21 mei Aanvang: 19.30 uur. Zaal open vanaf: 19.15 uur.

Inschrijven tot: 14 mei 2019

Locatie: kantine Korfbalvereniging Madjoe, Waardlaan, 2231 NA Rijnsburg