Team mantelzorgondersteuning blikt terug op geslaagde week van de mantelzorg

In de week van 4 tot en met 9 november mocht Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning, namens de gemeente Katwijk, de week van de mantelzorg organiseren. Door mantelzorgers wederom te laten kiezen voor een activiteit die bij hun past hebben wij weer veel nieuwe gezichten gezien. Zelfs de mannen waren dit jaar goed vertegenwoordigd.

Op de maandag konden mantelzorgers kiezen uit een bierproeverij, bonbonworkshop of een plantenhanger maken. Op woensdag waren de weersomstandigheden perfect voor de fotografieworkshop op het strand met een heerlijke lunch. Vrijdag konden de mantelzorgers ontspannen met handmassages, rugmassages voetmassages, stoelyoga en mindfullness . Leerlingen van het MBO Rijnland Leiden deden de haarstyling. Zelfs de nageltjes werden tussen door gelakt door medewerkers van het team. Tussendoor werd er een heerlijke high tea geserveerd.

Zaterdag hadden wij een heerlijk buffet met muzikale omlijsting van het duo Roep u maar.

Met speciale dank aan de Rabobank Katwijk voor het gratis beschikbaar stellen van hun ruimtes op de maandag. Jullie sponsorbedrag hebben wij besteed aan de high tea op de vrijdag. Jongeneel Transport jullie bijdrage hebben wij gebruikt voor het heerlijke visbuffet op zaterdag door Dirks Vishandel.

Ook bedanken wij alle beheerders van locaties/zalen, workshophouders, bakkerijen die zo fijn met ons mee hebben gedacht.

Namens alle mantelzorgers van Katwijk bedankt!

Verder danken wij Paul van Houten voor het maken van de mooie foto;s.

Alle foto's zijn te vinden op de site van Kattuk.nl.

Een selectie van de foto's staan in mappen op onze Facebookpagina Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning.

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn? Schrijft u zich dan bij ons in als mantelzorger via de website.

Hartelijk dank voor uw komst.

Team Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning.