Vacature stageplaats HBO Human Resource Management

Ben jij een leergierige stagiair 2 e of 3 e jaars HBO Human Resource Management

die komend jaar ons kleine team wil komen versterken?

De werkzaamheden
De afdeling HR bestaat uit een HR adviseur en een salarisadministrateur. Jij gaat aan de slag met dagelijkse werkzaamheden, zoals het plannen van afspraken, ziek- en betermeldingen, personeelsadministratie, het verzorgen van correspondentie en het beantwoorden van vragen van medewerkers. Welzijnskwartier zit midden in een organisatieverandering en er moeten hierdoor zaken (opnieuw) opgezet worden zoals werkprocessen en functiebeschrijvingen en voorstellen die aan de ondernemingsraad moeten worden voorgelegd. Daarnaast zijn we bezig een lerende organisatie te creëren en een Welzijnskwartier Academy vorm te geven.

Uiteraard kijken we samen welke werkzaamheden passen bij jouw leervraag en interesse.

Gedurende je stage word je uiteraard begeleid door een ervaren HR adviseur.

Profiel

  • Je volgt de HBO-opleiding Human Resource Management;
  • Je bent voor het tweede of derde studiejaar op zoek naar een meewerkstage voor een duur van minimaal 5 maanden, startend in januari/februari;
  • Je bent leergierig, gedreven, vernieuwend en komt afspraken na;
  • Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en durft initiatief te nemen;
  • Je bent een verbinder, communicatief en met gevoel voor verhoudingen
  • Je gaat integer om met privacygevoelige informatie.

Wij bieden
Een boeiende, uitdagende stageplaats voor 32 uur per week in een organisatie die volop in beweging is, met de mogelijkheid om jezelf te verder te ontwikkelen als allround HR professional.

Informatie
Voor meer inhoudelijk informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met Babs van Camp, HR Adviseur babsvancamp@welzijnskwartier.nl 071-4033323.

Belangstelling of solliciteren?
Mail je motivatiebrief en CV voor 23 december naar hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature stageplaats HR'.