Nieuwe vacatures bij Welzijnskwartier

Welzijnskwartier is bezig om als organisatie te professionaliseren. Dit betekent dat er veel zaken tegelijkertijd spelen en dat er veel werk verzet wordt. Daarom is er ruimte voor nieuwe enthousiaste mensen in het team ondersteunende diensten. Ontdek snel welke functie bij jou past en reageer!

Managementassistent 

Teamleider Facilitaire Zaken

(Salaris) Administrateur / Project - Controller

Over Welzijnskwartier

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Lisse, Teylingen en Hillegom. 

Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 400 vrijwilligers actief. We zijn volop in ontwikkeling met strategie, wijkteams en integraal werken. Hierdoor blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein. Intern noemen we deze beweging ‘De Expeditie’, waarbij de stip op de horizon duidelijk is en de weg ernaartoe vol gezamenlijke ontdekkingen.