Kom met ons daten in de Week van Zorg en Welzijn 2019

Van 11 t/m 16 maart 2019 wordt voor de zevende keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn gehouden. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land laten in deze speciale week zien wat ze doen en waar hun kennis ligt. Komt u, kom jij met ons kennismaken in deze week? Waag dan eens een speeddate.

Onze speeddates vormen een leuke en laagdrempelige manier om, onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, kennis te maken met elkaar.

In ongedwongen sfeer kun je ons tijdens verschillende korte gesprekjes van alles vragen over vrijwilligerswerk, stagemogelijkheden en betaald werk bij onze welzijnsorganisatie.
Wij vertellen daar graag over want we zijn trots op wat we doen.Wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden en interesses.


Al eens eenCV check gedaan?

Neem je CV (liefst in 2-voud) mee, dan checken we die meteen voor je.

Dus kom gezellig langs en wie weet weet ga je wel met een leuke afspraak voor de toekomst naar huis.

Hebben we je interesse gewekt?

Loop dan vrijblijvend bij ons binnen op:

Dinsdagmiddag 12 maart 2019 tussen 15.00 – 18.00 uur in de centrale hal van De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1, Rijnsburg.

Donderdagochtend 14 maart 2019 tussen 08.30 uur – 11.30 uur in de grote zaal van dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62, Katwijk.

We kijken uit naar je komst!

Heb je nog vragen?

Wanneer het niet lukt om op onze speeddates langs te komen is het altijd mogelijk om op een ander tijdstip vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Mail dan even je gegevens naar info@welzijnskwartier.nl o.v.v. Kennismakingwelzijnskwartier.

Wil je meer informatie over werken en leren bij Welzijnskwartier?
Neem dan even contact op met onze HR adviseur Babs van Camp. Zij is te bereiken via ons centrale nummer 071-4033323.

Impressie week zorg en welzijn 2018

Op diverse locaties kon jong en oud binnen lopen, kijken en meedoen met onze activiteiten. Zoals aanschuiven bij onze eettafels, meekoken in het kookcafé voor jongeren, inlopen bij de buurtbabbel, een bakkie doen bij het buurtcentrum. Ook was er volop gelegenheid om mee te bewegen met onze sport- en spelactiviteiten. Klik op onderstaand filmpje met een impressie van deze week (met dank aan onze vrijwilliger fotografie, Paul van Houten)2018-03-17 Week van Zorg en Welzijn v02_1 from Welzijnskwartier on Vimeo.