Terugblik Week van Zorg en Welzijn

Van 11 t/m 16 maart 2019 werd voor de zevende keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn gehouden. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land lieten in deze speciale week zien wat ze doen en waar hun kennis ligt. Voor mensen die op zoek naar naar betaald werk, een stage of vrijwilligerswerk organiseerden wij een tweetal speeddates.

Onze speeddates vormden een leuke en laagdrempelige manier om, onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, kennis te maken met elkaar. In ongedwongen sfeer konden bezoekers tijdens verschillende korte gesprekjes met onze medewerkers, hen van alles vragen over vrijwilligerswerk, stagemogelijkheden en betaald werk bij onze welzijnsorganisatie. Dit heeft geleid tot een aantal matches op het gebied van betaald werk en vrijwilligerswerk.Ook was het mogelijk om een CV check te laten doen.

Wil je meer informatie over werken en leren bij Welzijnskwartier?

Neem dan even contact op met onze HR adviseur Babs van Camp. Zij is te bereiken via ons centrale nummer 071-4033323.

Impressie week zorg en welzijn 2018
In de Week van Zorg en Welzijn 2018 kon jong en oud kijken en meedoen met onze activiteiten op diverse locaties. Zoals aanschuiven bij onze eettafels, meekoken in het kookcafé voor jongeren, inlopen bij de buurtbabbel, een bakkie doen bij het buurtcentrum. Ook was er volop gelegenheid om mee te bewegen met onze sport- en spelactiviteiten. Klik op onderstaand filmpje met een impressie van onze activiteiten (met dank aan onze vrijwilliger fotografie, Paul van Houten)


2018-03-17 Week van Zorg en Welzijn v02_1 from Welzijnskwartier on Vimeo.