Vacatures en stageplaatsen

Kom werken bij Welzijnskwartier, een middelgrote welzijnsorganisatie met een informele cultuur en korte lijnen. We geloven in flexibiliteit en in de toegevoegde waarde van over de grenzen van je eigen vakgebied heen kijken.

Vacatures

Momenteel zoeken we een

ambulant sociaal werkervoor jongeren (12+) in de Duin- en Bollenstreek

sociaal werker MBO+/HBO individuele mantelzorgondersteuning

Stageplaatsen

Momenteel hebben we de volgende stageplaats(en):

* Vacature stageplaats MBO4 of HBO Secretaresse / managementassistente

* Vacature stageplaats 2e/3e jaars HBO Human Resource Management

* Vacature stageplaats 3e/4e jaars MBO afdeling sport (momenteel alle plekken ingevuld)

* Sportbuddy's gezocht (momenteel alle plekken ingevuld)

Wil je (open) solliciteren naar een stageplaats, stuur ons dan een uitgebreide motivatiebrief en je CV. Vermeld daarbij ook in welke periode je stage gaat plaatsvinden, hoeveel uur per week en op welke afdeling je stage wil lopen.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Bekijk hier de informatie over vrijwilligerswerk bij onze organisatie en wat ons Vrijwilligers Informatiepunt voor je kan betekenen met betrekking tot vrijwilligerswerk in de gemeente Katwijk

Open sollicitaties

Zijn er geen vacatures of staan er geen vacatures bij die je aanspreken? Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. We vragen je in dat geval ons een uitgebreide motivatiebrief en je CV te sturen.

Sollicitatieprocedure

Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@welzijnskwartier.nl, t.a.v. Babs van Camp, onze HR Adviseur. Als je vragen hebt kan je ons ook bellen: 071-403 33 23.

Wanneer je solliciteert ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging per mail. Binnen enkele weken ontvang je vervolgens bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer dit gesprek goed verloopt nodigen we je uit voor een vervolggesprek. Als ook dat goed verloopt vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Voor indiensttreding vragen wij de nieuwe medewerker om een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Welzijnskwartier valt onder de cao Sociaal Werk.

Privacyverklaring

Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.

Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt.

In de Privacyverklaring Sollicitanten kunt u lezen hoe Welzijnskwartier dit doet.