Vacature (salaris)administrateur / project-controller

Doe jij graag mee? Check onze vacatures!

Contact

(Salaris)administrateur / project-controller
Jij bent van de details en zorgt voor orde
Voor 32 uur per week

Welzijnskwartier is een ondernemende sociaalwerk organisatie die stimuleert dat iedereen actief kan meedoen in de samenleving, met specifieke aandacht voor mensen voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is. Het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop. Bij Welzijnskwartier werken ongeveer 90 beroepskrachten en zijn ruim 400 vrijwilligers actief.

Wij zijn actief in de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Lisse, Hillegom en Teylingen en zijn volop in ontwikkeling. We werken actief aan onze deskundigheid en het vergroten van onze strategische waarde. Op deze manier blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein. De stip op de horizon is duidelijk en de weg ernaar toe vol gezamenlijke ontdekkingen.

Wij hebben ruimte voor een :

(salaris)administrateur / project-controller
Voor 32 uur per week, voorlopig voor de duur van een jaar

De functie
Het betreft een allround functie. Jij draagt zorg voor de maandelijkse salarisverwerking, levert managementinformatie en bewaakt de administratieve organisatie en je verzorgt de salarisadministratie. Je kijkt mee hoe de administratieve processen zijn ingericht, of deze voldoende aansluiten bij de vragen van de veranderende organisatie en doet voorstellen ter verbetering. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratie van een tweetal grote projecten en voorzie je de wijkteams van financiële informatie.

Jouw taken

 • Je bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie;
 • Je stelt ten behoeve van budgetbewaking cijferoverzichten op met betrekking tot aan te gane verplichtingen en het verloop van uitgaven en ontvangsten;
 • Je maakt periodieke financiële rapportages en ad hoc analyses;
 • Je verstrekt, op verzoek, mondeling en schriftelijk informatie uit de financiële administratie en ons registratiesysteem aan je collega’s, de wijkteams en het MT;
 • Je verzamelt gegevens en stelt projectbegrotingen en periodieke financiële overzichten op;
 • Je verzorgt de projectadministratie van een tweetal projecten.

Dit heb jij

 • MBO4+ werk- en denkniveau met een opleiding op het terrein van financiën of bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van de toepassing van financiële applicaties (wij werken met Cash en Visma Raet);
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Analytisch vermogen, stressbestendig, nauwkeurig; 
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

 • Een boeiende, zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 3.494,00 (schaal 7) op basis van 36 uur per week, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Ludde Hospers, controller, per email luddehospers@welzijnskwartier.nl of telefonisch  06-19394611.

Belangstelling of solliciteren? 
Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 29 november 2020 naar hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature (salaris) administrateur/projectcontroller’. Geef daarin aan wat jou geschikt maakt voor deze functie.

Een verklaring omtrent het gedrag is een vereiste en zal voor indiensttreding worden aangevraagd.

Privacy
Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.