De versoepeling van de Coronamaatregelen, wat betekent dat voor mijn organisatie?

Musea en culturele instellingen mogen vanaf 1 juni, onder bepaalde voorwaarden, weer open. Wat moet er gebeuren om veilig te kunnen starten? Hoe pak ik dat aan? En, hoe zit het met mijn organisatie (koren, wijkvereniging, kerk, sportvereniging, klaverjasclub etc.) Wat betekent dit ook voor de, veelal, oudere vrijwilligers? Moeten zij thuis blijven, of kunnen zij onder voorwaarden toch blijven komen? Wat moet er geregeld worden om ervoor te zorgen dat de locatie of activiteit Corona proof is? Waar moet men aan denken?

Dinsdagavond 26 mei, aanvang 19.30 uur, zal er door de GGD Hollands Midden, via Youtube, een toelichting gegeven worden op de Corona maatregelen voor vrijwilligersorganisaties.

Onze gast is Florien Dusseldorp van de GGd HM, arts infectieziekten in opleiding. Heeft u vragen voor haar dan kunnen die gestuurd worden naar vrijwilligers@welzijnskwartier.nl Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk via de chat uw vragen te stellen.


Omdat er op dit terrein ook het een en ander afhankelijk is van het gemeentelijk beleid zullen vragen die voor de gemeente bestemd zijn gebundeld en doorgestuurd worden naar het Corona informatiepunt voor verenigingen.


Deze online uitzending kunt u hier terugkijken via ons You Tube kanaal.