Eetkamer De Krom genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds

De wens van "Eetkamer de Krom" is genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. ​En nu willen we winnen ook! Om in november op het podium te staan mét een cheque voor De Eetkamer hebben wij ieders hulp hard nodig. Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons jouw stem van € 15,-!!


Wat is onze wens?

"Eetkamer De Krom "heeft een wens ingediend voor een nieuwe stoomoven. Iedere dinsdag- en donderdagavond opent "Eetkamer de Krom" haar deuren en kunnen mensen uit de buurt komen eten voor een klein bedrag. De keukenbrigade en bediening bestaat geheel uit vrijwilligers waaronder ook vrijwilligers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen zij werkervaring opdoen, de taal leren en het gat in hun CV dichten. "Eetkamer de Krom" is een samenwerking tussen VV Katwijk en Welzijnskwartier.

Hoe kun jij ons helpen?
Klanten én leden van Rabobank Leiden-Katwijk ontvangen half oktober een stemcode per e-mail of per post. Vanaf 25 oktober kunnen zij hun stem(men) uitbrengen via www.DichterbijLeidenKatwijk.nl Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 10 november.

Dus: Ontvang jij een stemcode per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….).

Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabobank Wensenfonds?
Het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.