Welzijnskwartier voortaan de gastvrije beheerder in de Burgt in Rijnsburg

 

Met ingang van 1 juli 2022 is Welzijnskwartier de nieuwe beheerder van de Burgt. Een mooie plek, hartje Rijnsburg met veel potentie. De Burgt is een Multifunctioneel Centrum (MfC) waar diverse lokale organisaties met een maatschappelijk en cultureel karakter hun diensten aanbieden. Zo zijn er onder andere het Wijkteam 0 tot 100, het CJG, KOK Kinderopvang, Bibliotheek en de Biljartvereniging er te vinden. 

Trouwen, huren, genieten, werken en meer!
In MfC de Burgt is kantoorruimte te huur en zijn goed uitgeruste diverse zalen, waaronder een trouwzaal. Tevens is er een centrale hal waar bezoekers de krant kunnen lezen en een kopje koffie kunnen drinken. Iedereen met vragen over de verhuur van ruimtes, zowel over incidenteel als structureel gebruik is voortaan van harte welkom bij de nieuwe beheerder. Wilt u informatie? Neem contact met op via deburgt@welzijnskwartier.nl of bel met Meta de Vries 06-82043000 .

Bekend terrein
Welzijnskwartier heeft sinds januari 2021 kantoorruimte in de Burgt, en organiseert vanuit hier haar dienstverlening voor Rijnsburg. Welzijnskwartier heeft onder meer een mooi beweeg- en activiteitenprogramma. Met de opdracht tot beheer kan Welzijnskwartier haar maatschappelijke taken in Rijnsburg nog beter vervullen. We werken graag met iedereen samen aan een goed leefklimaat in Rijnsburg. De Burgt, vervult hier een centrale rol in.
 

De Burgt