Workshop online zichtbaarheid van kerken

Beste kerken van Katwijk en omstreken,

Wij zijn Judith Pool en Jill Haasnoot en wij zetten ons in voor de promotie van het jeugdwerk in de Dorpskerk in Katwijk. Wij hebben beide communicatie gestudeerd en het viel ons op dat de jeugd een groep is die extra aandacht verdient binnen de kerk. De jeugd met elkaar verbinden en enthousiast houden voor het jeugdwerk gaat niet vanzelf en vraagt om een vernieuwende aanpak. Daarom zijn wij een online community voor de jeugd van de Dorpskerk gestart. Dit is een groot succes en wij helpen ook graag andere kerken met het opzetten van zo'n online community.

Online communicatie en zichtbaarheid van kerken
Daarom zijn wij onlangs ons eigen communicatiebureau begonnen: Planted. Met Planted richten we ons op de online communicatie en zichtbaarheid van kerken. Via social media creëren we een plek waar de jeugd in haar eigen taal wordt aangesproken. Zeven dagen in de week komen ze hier in contact met de kerk. Zo'n online community vertaalt de kerkidentiteit, stimuleert de doorgroei binnen de jeugdclubs en motiveert de gemeenteleden actief deel te nemen aan de kerkelijke activiteiten.

Maak kennis tijdens de mini-workshop
Omdat wij elkaar nog niet kennen nodigen wij uw kerk(elijke organisatie) graag uit op donderdag 6 februari om 20.00 uur voor een gratis mini-workshop bij Welzijnskwartier, op Callaoweg 1 in Katwijk. Deze avond zullen wij kort wat meer vertellen over Planted om daarna met elkaar creatief aan de slag te gaan. De uitdaging van deze avond is: 'Vind een kleur bij uw jeugdwerk'. Want zonder een wel overwogen kleur kan een online community niet gestart worden.

Aanmelden
Per kerk(elijke organisatie) is er ruimte voor meerdere deelnemers. Wij horen graag of uw kerk vertegenwoordigd wordt deze avond. Wij vragen u zich voor 23 januari aan te melden door een mailtje te sturen naar Sanne Alblas.

Wij hebben er zin in en wij hopen u te ontmoeten op 6 februari!

Met vriendelijke groeten,

Judith Pool & Jill Haasnoot