Training vitale mantelzorger

Energiek blijven! Dat wilt u graag, maar hoe doet u dat? In 5 bijeenkomsten van 2 uur leert u daar alles over. De training is gratis.

Geef u op voor de Training Vitale mantelzorger

Training vitale mantelzorger

Tijdens de Training Vitale Mantelzorger leert u samen met andere mantelzorgers energiek te blijven. U ontdekt wat energie geeft en vraagt. En hoe u daarin de balans bewaakt. Uiteraard is er veel ruimte voor uw eigen situatie.

Gedurende de training krijgt u coaching van Asli Filiz en Amber Slobbe van Welzijnskwartier. Samen maken we een concreet persoonlijk plan waarmee u uzelf structureel extra aandacht geeft en vitaal kunt blijven mantelzorgen. De gratis training is 5 bijeenkomsten van 2 uur in Rijnsburg.

Nieuwe ronde: tijd voor jezelf kun je leren!
Als je langdurig voor iemand zorgt, heb je niet altijd oog voor jezelf. Daarom is het zo belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en gezond te blijven. Hoe lastig dat soms ook is. Tijdens de Training Vitale Mantelzorger van Welzijnskwartier krijgen mantelzorgers handvatten waarmee zij zelf in balans blijven. 

Voor wie: Mantelzorgers uit de gemeente Katwijk
Training: 5 bijeenkomsten van 1,5 uur
Wanneer: nieuwe data volgen zo spoedig mogelijk
Waar: Dorpskantoor ‘de Burgt’, Burg. Koomansplein 1 in Rijnsburg. 
Groep: max 3 mantelzorgers per groep (in verband met de Coronamaatregelen werken we in extra kleinre groepjes)
Kosten: gratis
Aanmelden en info: Asli Filiz, aslifiliz@welzijnskwartier.nl, 06-12114636

Man en vrouw in gesprek onder genot van een kopje koffie
Voor mantelzorgers is het iedere dag een uitdaging om alle taken rond iemand die hulp nodig heeft te regelen. Zelf vitaal blijven is hierbij essentieel.

Bel of mail voor de volgende trainingsdata