Vacature 2e of 3e-jaars MBO-4 Stagiair(e) Administratie

Verwerk inkoopfacturen, verricht betalingen en houd je bezig met subsidies. Samen met de collega's op de afdeling administratie lever je managementinformatie en bewaak je de administratieve organisatie. Kortom een hele gave stage!

2e of 3e-jaars MBO-4 Stagiair(e) Administratie
Voor een meewerkstage in de periode september 2021 - februari 2022
Voor minimaal 3 dagen per week

Welzijnskwartier is een ondernemende sociaalwerk organisatie die stimuleert dat iedereen actief kan meedoen in de samenleving, met specifieke aandacht voor mensen voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is. Het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop. Bij Welzijnskwartier werken ongeveer 90 beroepskrachten en zijn ruim 300 vrijwilligers actief. 

Wij zijn actief in de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Lisse, Hillegom en Teylingen en zijn volop in ontwikkeling. We werken actief aan onze deskundigheid en het vergroten van onze strategische waarde. Op deze manier blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein.  

Wij hebben plaats voor een:
MBO-4 2e of 3e -jaars Stagiair(e) administratie
Voor een meewerkstage vanaf september 2021 voor de duur van minimaal 6 maanden en minimaal 3 dagen per week 

De opdracht 

Op onze afdeling administratie vinden de diverse administratieve processen plaats. Denk hierbij aan de verwerking van inkoopfacturen, het verrichten van betalingen en het  verwerken van subsidies. Daarnaast wordt er gewerkt aan projectadministratie ten behoeve van projectafrekeningen. De afdeling levert managementinformatie en bewaakt de administratieve organisatie. 

Je kijkt mee hoe de administratieve processen zijn ingericht, of deze voldoende aansluiten bij de vragen van de veranderende organisatie en doet voorstellen ter verbetering. Je werkt nauw samen met de salarisadministrateur/projectcontroller en andere collega’s van de administratie.

Jouw taken

Onder begeleiding van de administrateur hou jij je bezig met:

 • Het verwerken en controleren van inkoopfacturen
 • Bankmutaties verwerken
 • Kasstaten verwerken
 • Archiveren
 • Periodieke en ad hoc financiële rapportages
   

Dit ben jij:

 • Je bent bezig met het 2e of 3e jaar van de MBO-4 opleiding Administratie  
 • Je bent vanaf september 2021 op zoek naar een stage en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;  
 • Je hebt naast een passie voor administratie affiniteit met maatschappelijk ondernemen  
 • Je kunt overweg met financiële software ERP-Programma, Word en Excel
 • Je bent leergierig en nauwkeurig en komt afspraken na.

Wij bieden 

 • Een informele organisatie met korte lijnen;  
 • Goede begeleiding tijdens je stage-periode;
 • De mogelijkheid om inzicht te verwerven in en ervaring op te doen met administratieve processen;
 • Een stagevergoeding van € 75,00 bruto per maand o.b.v. 3 dagen per week;  
 • Standplaats Katwijk.  

Belangstelling of solliciteren?  Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Anisha Kasimbeg, Administrateur, 06-41881211 of mail naar anishakasimbeg@welzijnskwartier.nl. Meteen solliciteren? Mail je motivatie (mag per video) en CV zo spoedig mogelijk naar HR@welzijnskwartier.nl o.v.v. Vacature stageplaats Administratie.

Privacy 
Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.  Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.  Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt. 

Zie hiervoor ook de Privacyverklaringop onze website. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.