Vacature Beheerder Multifunctioneel Centrum De Burgt

Heb jij zakelijk inzicht, maak je makkelijk contact met mensen en ontglipt jou geen detail? Dan is de functie van beheerder echt wat voor jou. Ga aan de gang in De Burgt met huurders, particulieren en zorg ervoor dat deze locatie goed wordt beheerd.
 

Wij zijn met spoed op zoek naar een:

Beheerder Multifunctioneel Centrum De Burgt 
Voor 24 tot 26 uur per week, voorlopig tot en met 31 december 2022 

Welzijnskwartier
Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 250 vrijwilligers actief. Wij zijn een brede sociaal werk organisatie in de Bollenstreek. We zijn vooruitstrevend en professioneel. We hebben onlangs het kwaliteitskeurmerk Sterk Sociaal Werk ontvangen als eerste organisatie uit de Bollenstreek. We werken vanuit wijkteams, waarin wordt samengewerkt met collega's gespecialiseerd in sport & bewegen, jongerenwerk, wijkwerk, cultuur, verenigingsondersteuning en statushouders. Tevens hebben wij het beheer over diverse wijkcentra. In Rijnsburg beheren wij met ingang van 1 juli 2022 multifunctioneel centrum De Burgt. 

Jouw functie
Als servicegerichte beheerder van MfC de Burgt ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De Burgt huisvest onder meer het CJG, de KOK Kinderopvang, het wijkteam 0 tot 100 en vele andere huurders. Tevens zijn er diverse zalen in de Burgt, waar van alles gebeurt, zoals vergaderingen, bingo-middagen en soms een bruiloft.  

Je bent het aanspreekpunt van de huidige en potentiële huurders, stelt op verzoek offertes op en registreert dit alles in het reserveringssysteem. Coördineert tevens de schoonmaak, het onderhoud, de communicatie, het contact met leveranciers en de opening en sluiting van het gebouw. Je stuurt collega’s aan, maakt werkroosters. Kortom, jij zorgt dat alles in en rond het gebouw soepel verloopt en hebt oog voor wat er nodig is.  

Word je enthousiast van bovenstaande? Dan maken wij graag kennis met je. 

Jouw profiel

 • Je hebt een MBO+ opleiding, je bent gastvrij en servicegericht 
 • Je hebt facilitair inzicht en ervaring met het aansturen van collega’s en vrijwilligers 
 • Je hebt ervaring of affiniteit met sociaal werk; je maakt makkelijk contact en bent in staat om met een diversiteit aan mensen om te gaan 
 • Je hebt zakelijk inzicht 
 • Je bent digitaal vaardig, flexibel en in staat om in een hectische werkomgeving snel te schakelen 
 • Je werkt praktisch, resultaatgericht en met gevoel voor verhoudingen. 
 • Je bent ondernemend, creatief en communicatief en je kunt goed zelfstandig werken 
 • Je bent bereid om op zaterdagen te werken. 

Dit bieden wij

 • Een informele organisatie 
 • Veel ruimte voor invulling van je baan en voor persoonlijke ontwikkeling 
 • Een aanstelling voor 24 tot 26 uur per week, tijdelijk, vooralsnog tot het einde van het jaar 
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk, maximaal schaal 7 

Solliciteren 
Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Ludde Hospers, tel: 06 – 193 94 611. Meteen solliciteren? Mail je motivatie en CV zo snel mogelijk naar HR@welzijnskwartier.nl o.v.v. Vacature Beheerder De Burgt. Bij indiensttreding checken we referenties en vragen we een verklaring omtrent het gedrag. 

Privacy
Welzijnskwartier hecht grote waarde aan zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens door ons worden verwerkt. In de Privacyverklaring lees je hoe wij vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.