Vacature HR Stagiair-afstudeerder

Doe jij graag mee? Check onze vacatures!

Contact

Werken bij Welzijnskwartier

HR Stagiair-afstudeerder 3e of 4e jaar
Voor de periode februari-juli 2021 

Ben jij klaar om jouw studie af te ronden met een uitdagende HR stage? Jouw opdracht ligt nog niet vast, maar je hebt de mogelijkheid om binnen organisatieontwikkeling, verandermanagement en opleiding & ontwikkeling een waardevolle bijdragen te leveren. Samen kijken we wat er goed bij jou past en hoe dit onze organisatie verder kan brengen. Een schets van de huidige situatie:

Ontwikkelingen Welzijnskwartier
We zijn volop in ontwikkeling met strategie, wijkteams en integraal werken. Hierdoor blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein. De stip op de horizon is duidelijk en de weg ernaartoe vol gezamenlijke ontdekkingen.

Het afgelopen jaar zijn onze sociaal werkers vanuit de vakgroepen in integrale wijkteams gaan werken. Tijdens de coronacrisis vielen collega’s onbewust terug op hun vakgroep in plaats van hun wijkteam/gebiedsteam. Hierdoor werd zichtbaar dat de teamvorming van de wijk/gebiedsteams zich nog in een pril stadium bevindt. In 2021 zal onze focus liggen op de doorontwikkeling van de wijk/gebiedsteams en het optimaliseren van teamrollen. Daarnaast zal de organisatie een slag moeten maken voor wat betreft flexibiliteit en wendbaarheid van medewerkers.

De functie
Naast het uitvoeren van je (afstudeer)opdracht ga je aan de slag met alle facetten van het HR werk binnen onze organisatie. Op deze manier zorg je niet alleen voor een goede aansluiting met je studie, maar ook voor een vliegende start van je carrière. Tijdens je (afstudeer)stage kan je rekenen op de juiste begeleiding.

Dit ben jij

 • Je zit in het 3e of 4e jaar van de opleiding HRM
 • Je bent vanaf februari 2021 op zoek naar een (afstudeer)stage en minimaal 3 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt naast een passie voor HRM en affiniteit of ervaring met sociaal werk en bent gewend om te gaan met een diversiteit aan mensen
 • Je bent leergierig, gedreven, vernieuwend en komt afspraken na
 • Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en durft initiatief te nemen
 • Je bent een verbinder, communicatief en met gevoel voor verhoudingen
 • Je gaat integer om met privacygevoelige informatie

Dit bieden wij

 • Een informele organisatie met korte lijnen
 • Een klein team, bestaande uit een HR Adviseur, een salarisadministrateur en een HR ondersteuner
 • Veel ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling
 • Een stagevergoeding van € 112,50 bruto per maand o.b.v. 3 dagen per week
 • Standplaats Katwijk

Over Welzijnskwartier
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen.

Onze sociaal werkers weten hoe mensen en buurten in hun kracht komen. We helpen (groepen) inwoners om zelf aan de slag te gaan. We richten ons op preventie, minder uitval en minder beroep op dure (zorg)voorzieningen. We ondersteunen partners bij het bouwen aan een inclusieve samenleving en weten hen razendsnel te vinden als uitval dreigt

Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 400 vrijwilligers actief.

Solliciteren
Voor meer inhoudelijk informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met Babs van Camp, HR Adviseur babsvancamp@welzijnskwartier.nl 06-28543539. Belangstelling of solliciteren? Mail je motivatiebrief en CV naar hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature stageplaats HR’.

Privacy
Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier. Deze gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier gebruikt. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.