Vacature Project Talent - Social Worker HBO/MBO

Project Talent Stage voor 16 – 32 uur per week
Voor een meewerkstage in het schooljaar 2023-2024

Stage lopen bij Project Talent
Jouw studie verrijken met een enorm gaaf project waarbij je impact maakt op jongeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze stage geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met de vele facetten in het sociale domein. 

Wat is Project Talent?

Jongeren tussen de 14 en 26 jaar kunnen zich aanmelden voor Project Talent. Dit is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). In dit project ontdekken zij iets over zichzelf, leren ze nieuwe mensen kennen en doen ze iets voor de samenleving. We bieden trainingen aan en matchen jongeren aan lokale (maatschappelijke) organisaties, Doe-Plekken genoemd. Aanvullend geven we individuele begeleiding, gericht op de ondersteuningsvraag van de jongere. Dat kan bijvoorbeeld zijn: hoe word ik zelfverzekerder, wat wordt mijn studiekeuze, ik wil meer sociale contacten, etc. Aan het eind van het traject krijgt de deelnemer een landelijk erkend MDT-certificaat.

Jouw handen jeuken, want...

 • Bij het voorbereiden en organiseren van trainingen en certificaatuitreikingen
 • Ondersteunen bij de uitvoering van trainingen
 • Gesprekken voeren met jongeren die aan het project deelnemen
 • Administratieve werkzaamheden

Dit ben jij

 • Op zoek naar een stageplaats voor bijvoorbeeld de opleiding Sociaal werk (MBO of HBO), Toegepaste Psychologie of vergelijkbaar.
 • Een aanpakker die uiteenlopende werkzaamheden zelfstandig oppakt
 • Gedreven om jongeren op een laagdrempelige en uitdagende manier een stapje verder te helpen
 • Flexibel en kan, indien nodig, op verschillende locaties in de Duin- en Bollenstreek komen
 • Tussen de 16 en 32 uur beschikbaar voor stage

Dit vind je ook top

 • Interessante en uitdagende stageplek
 • Ontwikkelmogelijkheden en goede begeleiding
 • Flexibiliteit om mee te kijken bij de verschillende vakgroepen van Welzijnskwartier
 • Een kerstpakket en trainingen speciaal voor stagiaires van Welzijnskwartier
 • Een stagevergoeding afhankelijk van het aantal uren en soort opleiding

Solliciteren voor de functie?

Voor meer informatie neem contact op met: Marloes de Mooij Marloesdemooij@welzijnskwartier.nl / 06-12102118. Dus ben jij opzoek naar een brede meewerkstage waarin je van alles mag leren? Mail dan je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar hr@welzijnskwartier.nl, onder vermelding van 'Vacature stageplaats Project Talent’. Wij nemen graag jouw sollicitatie in behandeling!

Solliciteer voor deze functie

Werken bij Welzijnskwartier

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Lisse, Teylingen en Hillegom.

Bij Welzijnskwartier werk je in de grootste en bekendste sociaal werk organisatie in de Duin- en Bollenstreek. We zijn trots op het kwaliteitskeurmerk Sterk Sociaal Werk. Je hebt te maken met zo’n 100 collega’s en ruim 300 vrijwilligers. 

Handig te weten
 Als je bij ons komt werken, vragen we uiteraard een VOG en kunnen we referenties checken. 

Privacy
Welzijnskwartier hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij volgen dan ook alle wet- en regelgeving. Jouw persoonlijke gegevens behandelen we vertrouwelijk en alleen voor deze sollicitatieprocedure. Met jouw sollicitatie ga je akkoord met onze
Privacyverklaring.
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.