Vacature Projectmedewerker Katwijk Rijd(t) Mee

Maak samen met collega's en vrijwilligers een succes van de mooie vervoersvoorziening in Katwijk. Je werft en selecteert vrijwilligers en werkt hen in. Samen met hen plan en coördineer je alle voorkomen taken. Van het inschrijven van deelnemers, het plannen van de ritten tot aan het voorbereiden van de facturatie.

Projectmedewerker
Voor 24 uur per week
voorlopig voor 7 maanden

Katwijk Rijd(t) Mee
Katwijk Rijd(t) Mee is in april 2021 van start gegaan als de nieuwe vervoersvoorziening voor Katwijk. Katwijk Rijd(t) Mee is dé manier van lokaal vervoer voor mensen die actief mee willen doen aan de samenleving, maar niet de mobiliteit of de kosten hebben voor eigen vervoer. Vervoer vóór en dóór inwoners van Katwijk, waarbij vrijwilligers de hoofdrol hebben.  

Jouw opdracht
Jouw werk is om samen met de sociaal werkers en vrijwilligers een succes maken van deze mooie vervoersvoorziening. Je werft en selecteert vrijwilligers en werkt hen in. Samen met hen plan en coördineer je alle voorkomen taken. Van het inschrijven van deelnemers, het plannen van de ritten tot aan het voorbereiden van de facturatie.

Profiel

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bijvoorbeeld een opleiding op logistiek, secretarieel of administratief gebied
 • Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers of vrijwilligers
 • Je bent administratief sterk en kunt goed plannen
 • Je kunt goed omgaan met hectiek en je lost ad hoc problemen met gemak op
 • Je bent een echte teamplayer, die zorgt voor een prettige werksfeer en open communicatie
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende doelgroepen
 • Het is een pré wanneer je bekend bent met Katwijk/Rijnsburg

Ben jij een handen-uit-de-mouwen type, dan zoeken we jou!

Dit bieden wij

 • Een informele organisatie
 • Een goed inwerkprogramma
 • 24 uur per week, voorlopig voor de duur van 7 maanden
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk, maximaal schaal 6, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Een loopbaanbudget voor persoonlijke ontwikkeling
 • De beschikking over een laptop en mobiele telefoon 

Welzijnskwartier
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Lisse, Teylingen en Hillegom.

Onze sociaal werkers en jongerenwerkers weten hoe mensen en buurten in hun kracht komen. We helpen (groepen) inwoners om zelf aan de slag te gaan. We richten ons op preventie, minder uitval en minder beroep op dure (zorg)voorzieningen. We ondersteunen partners bij het bouwen aan een inclusieve samenleving en weten hen razendsnel te vinden als uitval dreigt

Bij Welzijnskwartier werken zo’n 80 mensen en zijn ruim 300 vrijwilligers actief. We zijn volop in ontwikkeling met strategie, wijkteams en integraal werken. Hierdoor blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein. De stip op de horizon is duidelijk en de weg ernaartoe vol gezamenlijke ontdekkingen.

Solliciteren 
Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Margreet Adam, gebiedsmanager, 06-1730 1582
Meteen solliciteren? Mail je motivatie en CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 25 oktober naar HR@welzijnskwartier.nl o.v.v. Projectmedewerker KRM.

Bij indiensttreding checken we referenties en vragen we een verklaring omtrent het gedrag.

Privacy
Welzijnskwartier hecht grote waarde aan zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens door ons worden verwerkt. In de privacyverklaring lees je hoe wij vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens. 

Privacyverklaring

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.