Vacature HBO stagiair Communicatie

Jij krijgt de kans om het marketing- en communicatieplan door te ontwikkelen. Je organiseert fotoshoots, schrijft pers- & nieuwsberichten, mag veel content creeeren en je houd overzicht op de sociale media. Oftewel: je krijgt veel ruimte om te ontdekken en te groeien.  

Contact

HBO 3e-jaars Communicatie Stagiair
Voor een meewerkstage in de periode september 2021 - februari 2022
Voor 32 uur per week 

Welzijnskwartier is een ondernemende sociaalwerk organisatie die stimuleert dat iedereen actief kan meedoen in de samenleving, met specifieke aandacht voor mensen voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is. Het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop. Bij Welzijnskwartier werken ongeveer 90 beroepskrachten en zijn ruim 300 vrijwilligers actief. 

Wij zijn actief in de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Lisse, Hillegom en Teylingen en zijn volop in ontwikkeling. We werken actief aan onze deskundigheid en het vergroten van onze strategische waarde. Op deze manier blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein.  

Wij hebben plaats voor een:
HBO 3e-jaars Communicatie Stagiair
Voor een meewerkstage in de periode september 2021 - februari 2022
Voor 32 uur per week 

De opdracht 
Iedereen doet ertoe, hoort erbij en wil zinvol bezig zijn. Gaan er bij deze ambitieuze missie bij jou meteen een paar bellen rinkelen en vraag jij je af hoe je 'iedereen' wilt bereiken... dan zoeken we jou!  Tijdens deze communicatiestage krijg jij de kans om het marketing- en communicatieplan door te ontwikkelen. Je ondersteunt daarnaast de Communicatieadviseur bij dagelijkse taken zoals:  fotoshoots organiseren, persberichten en nieuwsberichten schrijven, content creatie en houd jij overzicht op de sociale media. Oftewel: je krijgt veel ruimte om te ontdekken en te groeien.  

Dit ben jij:

 • Je bent bezig met het 3e jaar HBO van de opleiding Communicatie (of Creative Business of vergelijkbaar)  
 • Je bent vanaf september 2021 op zoek naar een stage en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;  
 • Je hebt naast een passie voor communicatie affiniteit met maatschappelijk ondernemen (social impact/inclusieve samenleving)  
 • Je bent leergierig, gedreven, vernieuwend en komt afspraken na;  
 • Je voelt je thuis in de digitale wereld (Social Media hebben geen geheimen voor jou)  
 • Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en durft initiatief te nemen;  
 • Je bent veelzijdig en hebt een goed gevoel voor de combinatie tekst en beeld  
 • Je bent een verbinder, communicatief sterk en je hebt gevoel voor verhoudingen; 

Wij bieden 

 • Een informele organisatie met korte lijnen;  
 • Een klein team, bestaande uit een Communicatieadviseur, Managementassistent en Adviseur Strategie en innovatie  
 • Veel ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling;  
 • Een gemotiveerd redactieteam
 • Een stagevergoeding van € 112,50 bruto per maand o.b.v. 3 dagen per week;  
 • Standplaats Katwijk.  

Belangstelling of solliciteren?  
Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Desiree de Mooij, communicatieadviseur, 06-57953948 of mail desireedemooij@welzijnskwartier.nl. Meteen solliciteren? Mail je motivatie (mag per video) en CV uiterlijk 30 september naar HR@welzijnskwartier.nl o.v.v. Vacature stageplaats Communicatie.

Privacy
Welzijnskwartier hecht grote waarde aan zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens door ons worden verwerkt. In de privacyverklaring lees je hoe wij vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.

Privacyverklaring

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 
 

Ervaring huidige Communicatie Stagiair
"Welzijnskwartier heeft de nodige structuur om lekker en vlot te kunnen werken. De creativiteit om jezelf en het project waar je aan werkt te ontwikkelen. En een breed kennis gebied waar je veel van gaat/kunt leren." - Marian