Vacature stage managementassistent(e) (laatste jaar MBO)

Ben jij klaar om jouw studie te verrijken met een uitdagende stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze stage geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van het vak. 

Contact

Stage managementassistent(e) (laatste jaar MBO)
Voor de periode februari - juli 2022

Ontwikkelingen Welzijnskwartier
Op dit moment zijn wij volop in ontwikkeling op het gebied van strategie, wijkteams en integraal werken. Dit doen wij zodat wij ook in de toekomst een aantrekkelijke partner blijven in het sociaal domein. Wij zijn een lerende organisatie, wat betekent dat wij ons continu doorontwikkelen en professionaliseren. Dit is namelijk nodig omdat wij met veel invloeden van buitenaf te maken hebben en daarnaast willen wij als organisatie het Kwaliteitslabel Sociaal Werk behalen.

De functie
Je zult nu denken, wat betekenen de bovenstaande ontwikkelingen dan voor mij als stagiair(e)? Nu, om de professionaliseringsslag te maken is iedereen druk aan het werk. Het is aan jou de taak om hierbij te ondersteunen. Dit doe je bijvoorbeeld door vragen van medewerkers en leidinggevenden te beantwoorden. Maar ook door het plannen en organiseren van afspraken, vergaderstukken verzorgen en vergaderzalen boeken. Voor het wervings- en selectieproces en de onboarding van nieuwe medewerkers zorg jij er mede voor dat alle praktische zaken goed zijn geregeld, hiervoor heb je contact met alle betrokkenen zodat alles soepel loopt. Het maken van brieven en contracten hoort hier ook bij. 

Ook krijg je de mogelijkheid om aan vergaderingen van het MT deel te nemen. Op deze manier zorg je niet alleen voor een goede aansluiting met je studie, maar ook voor een vliegende start van je carrière. Tijdens je stage kun je rekenen op de juiste begeleiding. 

Kortom tijdens deze stage krijg jij de mogelijkheid om mee te werken aan alle verschillende onderdelen van het vak onder begeleiding van ervaren professionals en krijg je de kans te ontdekken welke facetten van het werk jij interessant vindt. 

Natuurlijk begrijpen we dat je vanuit jouw opleiding aan de slag gaat met een opdracht. Samen zoeken we een opdracht die jij interessant vindt, voldoet aan de eisen van jouw opleiding en waar Welzijnskwartier ook écht iets aan heeft. Zo haal jij alles uit jouw stageperiode!
 
Dit ben jij
•    Je bent bezig met het laatste jaar MBO van de opleiding Managementassistent;
•    Je bent vanaf februari 2022 op zoek naar een stage en 3 of 4 dagen per week beschikbaar;
•    Je hebt affiniteit met sociaal werk en bent gewend om te gaan met een diversiteit aan mensen;
•    Je bent leergierig, gedreven, vernieuwend en komt afspraken na;
•    Je bent accuraat en kunt goed plannen en organiseren, je werkt zelfstandig en durft initiatief te nemen;
•    Je gaat integer om met privacygevoelige informatie.

Dit bieden wij
•    Een informele organisatie met korte lijnen;
•    Een klein team, bestaande uit een management assistent, HR Adviseur en een salarisadministrateur;
•    Veel ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling;
•    Een stagevergoeding van € 100,00 bruto per maand o.b.v. 4 dagen per week;
•    Standplaats Katwijk.

Over Welzijnskwartier
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen.

Onze sociaal werkers weten hoe mensen en buurten in hun kracht komen. We helpen (groepen) inwoners om zelf aan de slag te gaan. We richten ons op preventie, minder uitval en minder beroep op dure (zorg)voorzieningen. We ondersteunen partners bij het bouwen aan een inclusieve samenleving en weten hen razendsnel te vinden als uitval dreigt. Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 300 vrijwilligers actief.

Enthousiast geworden?
Voor meer inhoudelijk informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met Marjolein van Wolferen, managementassistent via marjoleinvanwolferen@welzijnskwartier.nl of via 071-4033323.
Wil je solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature stageplaats managementassistent. Dan nemen wij jouw sollicitatie graag in behandeling!

Privacy
Welzijnskwartier hecht grote waarde aan zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens door ons worden verwerkt. In de Privacyverklaring lees je hoe wij vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.