Vacature Teamleider Facilitaire Zaken

Doe jij graag mee? Check onze vacatures!

Contact

Teamleider Facilitaire Zaken
Met oog voor mensen en gevoel voor service
Voor 32 uur per week

In Katwijk en de Duin en Bollenstreek werken onze sociaal werkers op zo’n 18 centrale locaties in de wijken. Welzijnskwartier is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en exploitatie van deze locaties. 

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed en de huisvesting. Als teamleider facilitaire zaken geef je leiding aan de afdeling beheer en onderhoud. Deze afdeling bestaat uit zo’n 15 medewerkers met heel verschillende achtergronden. Jij zet de lijnen uit voor de afdeling; je ontwikkelt een visie en een toekomstplan. In de contacten met gemeenten over vraagstukken rondom vastgoed ben jij de gesprekspartner, evenals in gesprekken met potentiële huurders. Uiteraard gaat dit in samenspraak met de betreffende gebiedsmanager. Ook de inzet, aansturing en het welzijn je van medewerkers en geleide vrijwilligers op de verschillende locaties bespreek je regelmatig met de gebiedsmanager. Daarnaast treed je op als projectleider bij verhuizingen en verbouwingen. Je wordt aangestuurd door de manager ondersteunende diensten.
Bij voorkeur vervul je tevens de rol van hoofd BHV en preventiemedewerker.

De opdracht
Welzijnskwartier is bezig om als organisatie te professionaliseren. Het afgelopen jaar hebben we een deskundige gevraagd een analyse te maken van en advies te geven over de afdeling accommodatiebeheer. Het wordt jouw uitdaging om opnieuw vorm en inhoud te geven aan deze afdeling en de medewerkers hierin mee te nemen. De afdeling moet opnieuw worden ingericht, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen gebouw gebonden diensten (technisch beheer, vastgoedbeheer en huisvestging) en facilitaire diensten (inkoop, schoonmaak enzovoort).

Dit ben jij

 • HBO werk en denkniveau en een opleiding op het gebied van facilitair management.
 • Jij bent een ervaren specialist op het gebied van facilitair management en weet alles van beheer, onderhoud en exploitatie van panden en van het aansturen van mensen
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je hebt affiniteit en aantoonbare ervaring met sociaal werk en bent gewend om te gaan met een diversiteit aan mensen
 • Je hebt ervaring met veranderprocessen
 • Je bent flexibel met een resultaatgerichte instelling
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, kritische blik en een politiek-bestuurlijke antenne

Dit bieden wij

 • Een informele organisatie
 • Veel ruimte voor eigen invulling van je baan en voor persoonlijke ontwikkeling
 • 32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk, maximaal schaal 8, € 3.624,00 bruto per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Welzijnskwartier
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Welzijnskwartier brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doen we samen met inwoners, scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven. In Katwijk, Noordwijk, Lisse, Teylingen en Hillegom.

Onze sociaal werkers weten hoe mensen en buurten in hun kracht komen. We helpen (groepen) inwoners om zelf aan de slag te gaan. We richten ons op preventie, minder uitval en minder beroep op dure (zorg)voorzieningen. We ondersteunen partners bij het bouwen aan een inclusieve samenleving en weten hen razendsnel te vinden als uitval dreigt

Bij Welzijnskwartier werken zo’n 90 mensen en zijn ruim 400 vrijwilligers actief. We zijn volop in ontwikkeling met strategie, wijkteams en integraal werken. Hierdoor blijven we ook in de toekomst een aantrekkelijke partner in het sociaal domein. De stip op de horizon is duidelijk en de weg ernaartoe vol gezamenlijke ontdekkingen.

Solliciteren 
Wil je eerst nog wat extra informatie? Bel dan met Ludde Hospers, manager ondersteunende diensten, per email luddehospers@welzijnskwartier.nl of telefonisch 06-19394611.

Belangstelling of solliciteren? 
Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 31 december 2020 naar: hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'Vacature teamleider facilitaire zaken’. Geef daarin aan wat jou geschikt maakt voor deze functie.

Een verklaring omtrent het gedrag is een vereiste en wordt bij indiensttreding aangevraagd.

Privacy
Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Door een motivatie brief met CV te sturen naar Welzijnskwartier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier. Deze gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier gebruikt. Zie hiervoor ook de op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.