Sociaal beheer

Hulp bij het terugkeren naar de arbeidsmarkt.

Hulp nodig bij terugkeer naar de arbeidsmarkt?

In opdracht van de Gemeente Katwijk helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg om weer deel te nemen aan de maatschappij. De gemeente kan u naar onze organisatie doorverwijzen.

De trajectbegeleider stelt samen met u doelen vast om uw
kansen om terug te keren naar de arbeidsmarkt, te vergroten. Hierbij wordt rekening gehouden met uw talent, ervaring, mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Begeleiding op maat
U heeft waarschijnlijk al een langere tijd niet meer gewerkt.
Onder begeleiding leert u om weer aan een arbeidsritme te wennen, met mensen samen te werken en verantwoordelijkheid te dragen.

U leert daarnaast om taak gerelateerde vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van schoonmaak, onderhoud, horeca, gastheer/gastvrouw schap.

Afhankelijk hoe het traject verloopt zullen er nieuwe doelen worden opgesteld of worden bijgesteld.
Op de werkvloer wordt u door onze deskundige collega's van Beheer begeleid. Onze traject begeleider volgt het verloop op afstand, of indien gewenst in nabijheid.

Meer informatie over Sociaal Beheer?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Sociaal Beheer kunt u contact opnemen met Marianne Passchier, sociaal werker. Zij is telefonisch te bereiken via ons algemene nummer: 071-4033323 of via het hieronder vermelde email adres.

Marianne  Passchier
sociaal werker
E-mail
Marianne Teeuwen
Beheer
E-mail