Actief in Wijk en Buurt

Onze sociaal werkers werken samen met u aan een prettige wijk-en leefomgeving.

De Voorhof Rijnsburg

In de Voorhof, Vliet Noordzijde 36 in Rijnsburg kunt u terecht voor diverse activiteiten gericht op ontmoeting, leren, bewegen en verbinden. U bent altijd welkom om binnen te lopen.

In de Voorhof werken onze sociaal werkers van wijkteam Rijnsburg.Heeft u vragen, opmerkingen of ideen voor een activiteit, loop eens bij hen binnen.

Activiteiten voor ouderen

U kunt hier het overzicht bekijken van de wekelijkse activiteiten voor ouderen in de Voorhof. In de zomerperiode liggen deze activiteiten stil.

Maak gezellig kennis met uw buurtgenoten, bezoek de koffie-inloop

De meeste mensen willen graag nieuwe contacten opdoen en anderen ontmoeten. Zeker als dat in een gezellige en ongedwongen sfeer is. Daarom start Welzijnskwartier vanaf 3 maart 2020 met de koffie-inloop. Tijdens deze inloop bent u er even uit, hoort u het laatste buurtnieuws, kunt u meedoen aan een leuke activiteit en ontmoet u anderen die ook op zoek zijn naar nieuwe contacten. Veel mensen hebben in het weekend wat te doen. Misschien komen de kinderen, kijkt u naar een sportwedstrijd of gaat u naar een kerkdienst. Maar soms lijken de doordeweekse dagen erg lang. Om de week wat te breken, organiseert Welzijnskwartier in Rijnsburg een nieuw ontmoetingsmoment. Een moment waarop u even uit de dagelijkse sleur bent, uw verhaal kwijt kunt en een gezellig praatje kunt maken met buurtgenoten. Als u zin heeft, kunt u tijdens de koffie-inloop ook meedoen met een leuke activiteit, zoals een spel, handarbeid etc. Kortom, we gaan er met z'n allen een mooi koffiemoment van maken.

Inwoners uit Rijnsburg zijn elke iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en iedere woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur van harte welkom in de Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg.
Deelname is gratis, een kopje koffie/thee kost €1 met wat lekkers erbij.