Actief in Wijk en Buurt

Onze sociaal werkers werken samen met u aan een prettige wijk-en leefomgeving.

Huis van de Buurt Zwanenburg

Het Huis van de Buurt Zwanenburg is gehuisvest in Katwijk aan Zee en vormt het middelpunt voor activiteiten en ontmoeten in de wijk.

In het Huis van de Buurt kunt u iedere werkdag vrij in en uit lopen. Het is een plek waar iedereen een kopje koffie kan drinken, een hapje mee kan eten, elkaar kan ontmoeten en deel kan nemen aan diverse activiteiten. Onze sociaal werkers van wijkteam Katwijk Zee zijn hier actief. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor een activiteit, loop gerust bij hen binnen op de open spreekuren.

Activiteitenoverzicht

U kunt hier het overzicht bekijken van de wekelijks activiteiten van het Welzijnskwartier en de Algemene Ouderen Bond Katwijk in Zwanenburg.
Voor uitgebreide informatie over de Algemene Ouderen Bond Katwijk kunt u hier hun website bekijken. Naast het wekelijkse activiteitenaanbod organiseren we het hele jaar door verschillende andere activiteiten. Bekijkt u hier wat we nog meer bieden.

Open spreekuren

Van maandag t/m vrijdag kunt u van 09.30 tot 11.00 uur binnen lopen tijdens onze open spreekuren voor meer informatie over het Welzijnskwartier, wijkwerk, mantelzorg, eenzaamheid, sport en activiteiten voor ouderen.

We zien u graag verschijnen!

Dienstcentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62, 2225 DZ Katwijk. Tel. 071 – 407 16 90.