Sport en Bewegen

Sportieve activiteiten voor jong en oud, ondersteuning aan verenigingen en begeleiding op maat.

Sportparkmanagers vv Valken'68, vv Katwijk & de Goerie

Onze sportparkmanagers helpen sportverenigingen op weg om zich door te ontwikkelen tot een vitale sportvereniging. Een vitale sportvereniging is een actieve club met hart voor de wijk. Ze zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor de eigen leden, maar ook voor de samenleving. Het vergroot de maatschappelijke waarde van de vereniging. Ze biedt een doorlopend sport- en activiteitenaanbod aan wat bijdraagt aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van de burgers in Katwijk. De sportvereniging als ontmoetingsplek en fysiek knooppunt voor kinderen, jongeren, ouderen, gehandicapten en werkzoekenden in de wijk. Men richt zich hierbij op zowel op sporters als op de niet-sporters.

Momenteel zijn wij actief op de sportparken Duyfrak (Valken'68), De Krom (vv Katwijk) en de Goerie (Ijsclub Voorwaarts). Ook zijn wij actief bij kvv Quick Boys met sportieve activiteiten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van sport, bewegen en sociale activiteiten op het sportpark bij u in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een praatje met een van de sportparkmanagers. Of neem contact op met:


Sportparkmanager Valken'68
Jeffrey Drost
jeffreydrost@welzijnskwartier.nl
0657882682


Sportparkmanager vv Katwijk & de Goerie
Raymond Lempers
raymondlempers@welzijnskwartier.nl
0657223160


Overzicht van activiteiten op/rondom de sportparken:

Activiteiten op locatie Valken'68
* Wandelgroep Valkenburg
* Come4Sports op de woensdagmiddag


Activiteiten op locatie vv Katwijk
* Wandelvoetbal 55+
* Come4Sports op de woensdagmiddag
* Eetkamer de Krom


Activiteiten op locatie de Goerie
* Dansen
* Fietsles
* Wandelgroep

Activiteiten op locatie kvv Quick Boys
* Wandelvoetbal 55+
* Come4Sports op de donderdagmiddag


Mist u nog iets qua activiteiten, heeft u behoefte aan een bepaalde beweeg of ontmoetingsactiviteit. Neem dan contact op met een van de sportparkmanagers.