Ondersteuning ouderen

Wij bieden u een gevarieerd activiteitenaanbod en ondersteuning zoals personenalarmering, maaltijdservice en klussendienst.

Maaltijdservice Katwijk

Maaltijdservice Katwijk biedt met gemak een smakelijke en koelverse maaltijd op tafel voor iedereen die geen mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelf eten te bereiden.

Hoe werkt Maaltijdservice Katwijk?
De maaltijden van Maaltijdservice Katwijk worden volgens het koelvers systeem door de firma Eetgemak bereid. U bepaalt zelf op welke dagen van de week u gebruik wilt maken van Maaltijdservice Katwijk.
Vrijwilligers bezorgen de maaltijden bij u thuis op dinsdag- en vrijdagochtend tussen 08.30-10.00 uur. De maaltijden kunt u op eenvoudige wijze opwarmen in een magnetron of oven.

Wanneer u met Maaltijdservice Katwijk start, ontvangt u de eerste twee weken de zogenaamde Kokskeuze. Daarna kunt u per dag kiezen uit 3 menu's met verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. U ontvangt hiervoor tijdig menukeuze lijsten.
De maaltijd bestaat uit een kop soep, een hoofdgerecht en een dessert. Als u een dieet heeft, wordt daar rekening mee gehouden.

Maaltijdservice aanvragen?
U kunt zich voor onze Maaltijdservice aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.
U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoon 071-4033323. Of kom bij ons langs op Huize Callao, Callaoweg 1 te Katwijk.
Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.30 -17.00 uur en op vrijdag van 08:30-13.00 uur.

Een maaltijd afzeggen of bijbestellen?
Wilt u maaltijden afzeggen of bijbestellen? Dat is altijd mogelijk. Dat moet u dan minimaal 3 werkdagen voor de eerstvolgende bezorgdag telefonisch aan ons doorgeven.

Kosten?
De kosten van Maaltijdservice Katwijk bedragen €6,09 per maaltijd.
Betaling geschiedt bij voorkeur via automatische incasso waarvoor wij u een machtigingskaart aanleveren.

Persoonsgegevens

*
*
// *
*
*
*
*
* verplicht veld

Maaltijdservice

//